Dobitnice nazivov Miss Slovenije v uredništvu Slovenskih novic

6 julij 2021
Dobitnice nazivov Miss Slovenije v uredništvu Slovenskih novic

Nosilke nazivov Miss Slovenije so obiskale uredništvo Slovenskih novic in jih presenetile z domačimi dobrotami.

Slovenske novice so zvest medijski poslovni partner projekta Miss Slovenije. Vedno so  z nami in skrbijo, da zgodbe projekta bere prav celotna Slovenija. 

Vsaka izmed dobitnic naziva Miss Slovenije se je predstavila in pripravila nekaj značilnega zanjo in njen domač kraj. Aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić je ekipo Slovenskih novic presenetila s suho robo iz Rokodelskega centra Ribnica, Lina Jenšac, prva spremljevalka je obdarila s knjigo lokalnega pisatelja, Neža Simčič, druga spremljevalka je navdušila z naborom domačih dobrot, Dea Sofia Irmančnik, Miss Slovenskih novic je dodala tradicionalni savinski želodec, Vladlena Salyayeva, Miss fotogeničnosti je podarila še istega jutra pečene celjske rolice, Klavdija Kastelic, Miss osebnosti, je podarila značilen dolenjski cviček, Klavdija Čakš, Ambasadorka More Than Beauty je naboru dobrot dodala domače pivo, Anela Bečiragić, Obraz Essentiqa pa šopek iz lokalne cvetličarne. Vrhuncu obdarovanja se je pridružila še lastnica licence Miss Slovenije, Jelka Verk, ki je uredništvu podarila ekološko torbico, ročno izdelano iz starih številk Slovenskih novic. 

Hvala Bojanu Budja, odgovornemu uredniku Slovenskih novic in seveda celotni ekipi uredništva, da so vedno tukaj z nami in za nas, ter da poskrbijo, da vse naše zgodbe pridejo tudi do vas!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x