Projekt Miss Slovenije

 

Projekt Miss Slovenije se je pred leti iz klasičnega lepotnega tekmovanja razvil v projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. V ospredje postavlja slovensko podjetništvo, turizem, glasbenike, avtorje, slovensko kulturno in naravno dediščino ter tako Slovence spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči in sodelovanju, prav tako pa jih ozavešča o pomembnosti negovanja narodne zavesti. Ob spoštovanju drugih narodov verjame, da je pomembno, da cenimo in gradimo svojo državo in narodno identiteto. Pod uradnim sloganom projekta se zato vsako leto povezuje s slovenskimi podjetji, umetniki, glasbeniki, športniki ter mnogimi drugim in jih spodbuja k povezovanju ter ustvarjanju skupne zgodbe.

 

Kandidatke, ki pri projektu sodelujejo so deležne celega leta priprav, pri tem pa jim ob strani stojimo ekipa Miss Slovenije ter izbrani poslovni partnerji projekta. Skupaj s poslovnimi partnerji jim nudimo znanje, enkratne izkušnje ter priložnosti na področjih podjetništva, marketinga, turizma, mode, javnega nastopanja in še marsikaj. Pomagamo jim pri osebnostnem in podjetniškem razvoju. Skupaj organiziramo dogodke z vsebino, ki so vedno povezani s sloganom projekta Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. Stremimo k dogodkom, ki kandidatkam ponudijo dodano vrednost, zato so zasnovani tako, da jim prinašajo priložnosti za karierni razvoj in nove informacije iz različnih segmentov s katerimi se projekt ukvarja. Dogodki se izvajajo po celotni Sloveniji, saj si prizadevamo podpirati različne slovenske kraje, prav tako pa ne želimo celotnega dogajanja projekta Miss Slovenije usrediščiti samo v enem slovenskem mestu. Ravno tako pa projekt Miss Slovenije s poslovnimi partnerji gradi skupne zgodbe, saj verjamemo da so sodelovanja vedno obojestranska. Prizadevamo si da poslovne partnerje skozi projekt inovativno predstavimo ter jim pomagamo pri uresničitvi njihovih marketinških načrtov. Zgodba Miss Slovenije vedno temelji na doprinosu dodane vrednosti, tako za kandidatke, kot poslovne partnerje projekta.

 

Pot do finala je vsekakor polna izzivov, leto priprav pa je pestro. Kljub temu močno verjamemo, da kandidatke Miss Slovenije ob tem osvojijo ogromno novega znanje ter  pridobijo dragocene izkušnje. Ob udeleževanju dogodkov stkejo nova prijateljstva in pridobivajo socialno mrežo ljudi iz vseh generacij. Prav tako napredujejo na področju osebnostnega in kariernega razvoja. Tisto kar je po našem mnenju največja dragocenost projekta Miss Slovenije  je, da se dekletom zgodba ne zaključi s finalno prireditvijo, ampak imajo vsa, ne glede na končno uvrstitev, možnost še naprej ostati in sodelovati pri projektu ter se razvijati v segmentih po njihovi izbiri. Zmagovalka in nosilka naziva Miss Slovenije pa ima priložnosti, da se udeleži svetovnega izbora. Več o tem pa najdete na spodnji povezavi.

 

https://missworld.com