Prijava

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Text/HTML


Za poslovne partnerje

POSLOVNI KLUB je namenjen uspešnim slovenskim podjetjem, ki nastopajo na domačem in tujem trgu, ter na drugi strani uspešnim tujim podjetjem, ki kotirajo na slovenskem tržišču. Preko projekta vsem poslovnim partnerjem poleg raznovrstne promocije omogočamo tudi iskanje potrebnih kadrov za različne poslovne dejavnosti. Enkrat letno organiziramo tudi obisk aktualne zmagovalke na sedežih vseh poslovnih subjektov, ki sodelujejo v klubu, hkrati pa vse sodelujoče poslovne partnerje povezujemo na različnih področjih poslovanja. Več o samem klubu in vseh področjih delovanja, ter možnostih sodelovanja pripravimo za vsako podjetje posebej. Za vse informacije nas lahko kontaktirate preko naših kontaktov.


Za udeleženke projekta

Časi ko je bila za titulo lepotnega naziva dovolj samo zunanja lepota so že daleč za nami. Danes se od nosilk prestižnih lepotnih nazivov pričakuje, da bodo poleg lepe zunanjosti v sebi nosile tudi notranjo lepoto in predvsem da bodo karizmatične, razgledane, ambiciozne, pozitivne in samozavestne. Poleg naštetega je v ospredju vse bolj tudi poslovna nota, saj zmagovalka, ki ima izdelane vizije in želje po svoji lastni karieri, tudi največ iztrži iz samega naziva.
Po razglasitvi zmagovalke je izključno od nje same odvisno kaj in kako bo leto polno doživetij čim bolj produktivno preživela. Prav zato je nova podoba projekta namenja predvsem dekletom, ki v življenju, ki je pred njimi želijo nekaj več. Zelo zaskrbljujoče je dejstvo, da je vse več mladih brez zaposlitve za kar je seveda več razlogov, eden med njimi pa je gotovo tudi pasivnost mladih. V Ameriki mladi stopajo že na svojo življenjsko pot, ko pri nas večina niti ne ve, kaj bi dejansko v življenju delala. Tako bi radi tudi preko projekta pri mladih dekletih spodbujali ambicioznost in zanimanje za svojo prihodnost. Za vse tekmovalke smo pripravili določena izobraževanja, še posebej pa za finalistke in aktualno nosilko naziva MISS SLOVENIJE.