Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Pri strokovnjakih digitalne transformacije, Skupini stroka.si

17 julij 2021
Pri strokovnjakih digitalne transformacije, Skupini stroka.si

Dobitnice nazivov Miss Slovenije so na sedežu skupine v Radljah ob Dravi toplo sprejeli strokovnjaki na področju poslovnih, spletnih in mobilnih rešitev, Skupina stroka.si.

Skupina stroka.si je specializirana za hitre in učinkovite IT rešitve ter je usmerjena v iskanje informacijskih rešitev za prav vsakega posameznika v organizaciji in mu tako olajšati ter izboljšati učinkovitost dela. Več kot 60 strokovnjakov, za spletne in mobilne rešitve, digitalni marketing, sistemske intergracije in poslovne analitike deluje znotraj močne skupine razvojno-programerske ekipe, ki dnevno razvija nove modele poslovanja za podjetja ter jim s tem pomaga na poti digitalne transformacije. 

V Radljah ob Dravi je dobitnice nazivov Miss Slovenije sprejel Sandi Markon, lastnik in CEO Skupine stroka.si. Ekipa nam je predstavila tri oddelke. Oddelek digitalne tiskarne, kjer se v podjetju ukvarjajo z najnaprednejšimi in najhitrejšimi načini tiskanja, oddelek trgovine - Stroka.si Shop, kjer nudijo računalniško opremo vrhunskih blagovnih znamk, skupaj z vsemi perifernimi napravami in velikim izborom potrošniškega materiala in oddelek digitalne transformacije, kjer so se dobitnice nazivov Miss Slovenije pobližje spoznale s tehnologijo mešane resničnosti skozi očala HoloLens, naučile pa so se tudi nekaj novega o inženiringu poslovnih sistemov. 

Hvala lastniku in direktorju Sandiju Markonu za topel sprejem in vsem zaposlenim za poučno izkušnjo!

Foto: Pia Dolar

Name:
Email:
Subject:
Message:
x