Na ekskluzivni otvoritvni nove toplotne črpalke Versi podjetja Kronoterm

2 september 2021
Na ekskluzivni otvoritvni nove toplotne črpalke Versi podjetja Kronoterm

Aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić in preostale dobitnice nazivov so bile prisotne na ekskluzivni otvoritvi nove topletne črpalke Versi, podjetja Kronoterm.

Podjetje Kronoterm, poslovni partner projekta Miss Slovenije, pri svojem delu vedno vodi želja po nenehnem razvoju vse bolj učinkovitih, okolju prijaznih in zanesljivih naprav, ki odgovarjajo zahtevam uporabnikov. Podjetje se lahko pohvali z več kot 70 različnih modelov sanitarnih toplotnih črpalk in več kot 90 modelov ogrevalnih toplotnih črpalk. Letos se je njihovi produktni liniji pridružila tudi nova toplotna črpalka Versi. Gre za kompaktno, izredno učinkovito in kar 40-krat tišjo od evropskih zahtev za tovrstne naprave. Glavno prednost pa predstavlja njena fleksibilnost uporabe in vgradnje, saj jo je mogoče vgraditi v stavbo ali zunaj nje. Poleg vsega pa je Versi izdelana tudi iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati!

Projekt Miss Slovenije, ki v svoji vsebini podpira tudi zelene tehnologije, je na sončni septemberski dan, podprl Kronotermov slogan “Raznolikost je prihodnost”. To raznolikost izraža ravno nova toplotna črpalka Versi, ki vsestranska tako v uporabi kot v montaži. Iskrene čestitke podjetju Kronoterm!

Foto: Pia Dolar

Name:
Email:
Subject:
Message:
x