Sezona Miss Slovenije 2019

Tradicionalni pohod, ki združuje

6 september 2019
Tradicionalni pohod, ki združuje

“Tudi letos smo se odpravili na pohod, s katerim smo slovenski narod spodbudili k povezovanju in medsebojni pomoči, čeprav smo morali cilj zaradi slabe vremenske napovedi nekoliko prilagoditi. Zavedamo se, da je varnost v gorah na prvem mestu, zato smo se namesto na Triglav odpravili na Triglavska sedmera jezera in se v dolino vrnili še isti dan. Iz Zlatorogovega kraljestva smo se tradicionalno javili tudi v živo, kar nam je tudi letos omogočil strateški tehnološki partner projekta, skupina Stroka.si,” pravi lastnica licence in organizatorka projekta, ga. Jelka Verk

Poleg aktualne miss Slovenije Lare Kalanj, se je pohoda udeležila tudi Maja Zupan, miss Slovenije 2017, ki je na vrhu tudi sama nagovorila Slovence: “Vesela sem, da sem lahko tudi letos del te čudovite zgodbe, saj so naši vsakoletni vzponi tisti, ki nas zares povežejo in na katerih vedno vlada dobra volja. Sama sem namreč mnenja, da so prav pristni in iskreni medsebojni odnosi največ, kar v življenju šteje.” 

Da to drži, vsekakor dokazuje že večletno sodelovanje projekta Miss Slovenije z Alpino, najstarejšim slovenskim proizvajalcem obutve, ki je finalistkam tudi letos zagotovil primerno in udobno obutev. S svojimi intimnimi in higienskimi izdelki je kandidatke opremila Tosama, ki je eden izmed glavnih poslovnih partnerjev projekta in je v njegovo zgodbo zelo aktivno vpleten že od samega začetka. Tudi letos je za varnost s čeladami in čelnimi svetilkami poskrbelo podjetje Iglu šport, na pohod so se podali tudi predstavniki partnerjev projekta: podjetja Dewesoft, Slovenske železnice, Kronoterm, Essentiq in Slovenske novice. Da je pohod uspel, sta zaslužna tudi gorska vodnika Dušan in Nataša Grabnar iz Planinskega društva Ljubljana-Matica, ki sta več kot 45-člansko ekipo spremljala že tretje leto.

 

Foto: Grega Eržen


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale