Sezona Miss Slovenije 2018

Finale Miss Slovenije 2018

Izbrana nova Miss Slovenije

2 oktober 2018
Finale Miss Slovenije 2018

Projekt Miss Slovenije zadnja tri leta znova dokazuje, da se vrača na raven kvalitetnega in pomembnega dogajanja, saj novo okronana Miss Slovenije povezuje številne segmente od področja podjetništva, turizma, kulture, glasbe in lepote. Vse to smo imeli priložnosti videti in spoznati na zadnjem finalnem izboru, kjer je novo letno prejela Lara Kalanj. V delavskem domu Trbovlje, kjer je letos potekal izbor, so s projektom želeli izpostaviti Zasavsko regijo, katere predstavnica je postala prav nova Miss Slovenije.

Finalistke so letos v okviru projekta Miss Slovenije imele številne aktivnosti. Obiskale so Rimske terme, ki so gostile finalistke v času priprav na finalno prireditev. Skupina Stroka.si je finalistke spremljala v času njihovih aktivnosti, pohoda na Veliko Planino in Triglav.

Laskav naziv in krona, ki jo je obilkovala Marjeta Hribar in se ponaša z zasavskim premogom, sta iz rok Maje Zupan odšla 17.letni Lari Kalanj, ki je prejela tudi številne nagrade poslovnih partnerjev in celoletno štipendijo podjetja Dewesoft. Lara je postala tudi obraz Tosame z blagovno znamko Jasmin sport.

Žirijo so sestavljali:
Dirketor Delavskega doma Trbovlje Zoran Poznič, Mojca Šimnic Šolinc, Jure Knez iz Dewesofta, Maja Zupan, Miss Slovenije 2017, David Miško, director trženja skupine Stroka.si.

Finalistke so se predstavile v treh izhodih.
1. Izhod: obutev Alpina in modni dodatki oblikovalke Marjete Hribar.
2. Izhod: kopalke Nancy Beachwear in sandal Alpina
3. Večerne obleke Poročni kotiček in sandal Alpina. Dekleta so pod vodstvom mag. Zorana Pozniča iz odpadnih materialov podjetja Dewesoft ustvarila futuristične šopke.

Za dekleta je poskrbela ekipa Zorana Pasariča -  Hairspace iz Celja.  

Za glasbeno popestritev finala so poskrbeli nastopajoči: Gaja Prestor, Sašo Gačnik – Svarogov, Glasbena skupina Šlajn in Crazy neighbours.

Naziv so prejele:
Miss Slovenije 2018 Lara Kalanj
1.spremljevalka Miss Slovenije Mojca Kranjec
2.spremljevalka Miss Slovenije Marija Seničar
Miss Nove Hana Čolič
Miss Slovenskih novic Nika Benotič
Miss osebnosti Corrina Mijatovič

Foto: Studio Solis/ Grega Eržen

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale