Sezona Miss Slovenije 2018

Finalistke Miss Slovenije obiskale Tosamo

29 avgust 2018
Finalistke Miss Slovenije obiskale Tosamo

Njihov cilj je bil, da na licu mesta (v proizvodnji) spoznajo skrivnosti odličnih izdelkov za intimno nego. Tosama, v kateri že preko 90 let z izdelki, narejenimi predvsem iz bombaža, negujejo generacije, je edino takšno podjetje v Sloveniji, hkrati pa je tudi generalni sponzor letošnjega izbora.

Kandidatke so spoznale zgodovino, lasten razvoj in široko dejavnost podjetja, v živo pa so si ogledale celoten proces izdelave higienskih tamponov. Med samo proizvodnjo sta dekleta presenetila množica oblik in dimenzij tamponov v pakirnici ter prikaz kontrole kakovosti v fizikalnem laboratoriju. Prepričale so se lahko, da strokovnjaki v Tosami v proizvodnji vložkov in tamponov stalno in natančno nadzorujejo kakovost materialov in končnih izdelkov ter kontrolirajo njihovo vpojnost, stabilnost in mikrobiološko ustreznost. Finalistke so tako spoznale, da izdelkom za intimno nego iz Tosame lahko brezpogojno zaupajo, saj so narejeni iz najboljših materialov, vse tisto, kar piše na njihovi embalaži, pa brezpogojno drži.

Prava posebnost, ki je nastala kot plod sodelovanja projekta Miss Slovenije in Tosame, pa bo predstavitev novega produkta Jasmin sport Multi App tamponov, ki nosijo pečat blagovne znamke More than Beauty. »Pri izdelavi tega produkta je bila na prvem mestu kakovost izdelka, ki je tako za Tosamo tudi bistvena. Aplikatorski tampončki Multi-App so viskozni tamponi s PEFC-certifikatom za promocijo trajnostnega gospodarjenja z gozdovi. Produkt bo na voljo v septembru. Škatlica bo vsebovala 26 aplikatorskih tampončkov treh različnih vpojnosti,« je o sodelovanju povedala Jelka Verk.

Foto: Grega Eržen / Studio Solis

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale