Sezona Miss Slovenije 2018

Finalistke na fotografiranju v HSE Energetski družbi Trbovlje

8 avgust 2018
Finalistke na fotografiranju v HSE Energetski družbi Trbovlje

Tu nastale fotografije bodo uporabljene za njihovo uradno predstavitev v medijih in glasovanja na socialnih omrežjih projekta. Hkrati pa bodo koristile tudi novi nosilki naziva Miss Slovenije za Miss Sveta, ki jih bo potrebovala na svetovnem izboru na Kitajskem.

“Drži, da smo letošnje finalistke Miss Slovenije fotografirali v Termoelektrarni Trbovlje, vendar ni naključje, da smo izbrali to lokacijo. Trbovlje ima velik potencial v smeri industrijskega turizma in škoda bi bilo, da ostane neopaženo. Na splošno je to regija, ki jo preveč zapostavljamo. In ravno to želimo skozi naše prizadevanje izpostaviti”, je pojasnila organizatorka tekmovanja Miss Slovenije Jelka Verk.
Lepotice so na fotografiranju združile zasavsko ozadje z izjemnim delom domače oblikovalke Marjete Hribar, ki ustvarja pod blagovno znamko Kuolmi. Nakit je izdelan iz 10 milijonov let stare okamenine, premoga, ki ga oblikovalka sama nabere, obdela in oblikuje v dovršene kose nakita. Z njimi je bilo tudi podjete Alpina, za pričeske pa je poskrbela ekipa Spaspace iz Celja ter kozmetika Evagarden.

Uradni fotograf slikanja: Grega Eržen/ Studio Solis.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale