Sezona Miss Slovenije 2017

Obiskale Alpino

Finalistke Miss Slovenije 2017 v čevljih Alpina na finalnem izboru

19 avgust 2017
Obiskale Alpino

Finalistke Miss Slovenije 2017 se bodo namreč že prihodnji mesec v čevljih Alpina sprehodile po modni pisti velikega finalnega odra Miss Slovenije 2017. V Alpini so za to edinstveno priložnost razvili in izdelali popolnoma nov model elegantnega salonarja in sandala z visoko peto, atraktivnih barv in vzorcev.

»Modne čevlje Alpina nosijo številne zadovoljne uporabnice v osemindvajsetih državah in so v svetu prepoznavni predvsem po izjemnem udobju, naravnih materialih in inovativnih uporabniških rešitvah, ki izhajajo iz dobrega poznavanja ergonomskih zakonitosti stopal in dolgoletnih izkušenj čevljarskih mojstrov,« je povedala Maja Taradi, aktualna Miss Slovenije.

ALPINA je tako doma kot v svetu dobro uveljavljena blagovna znamka modne obutve za vse generacije. Ženski in moški obutvi prepoznavnost na trgu zagotavljajo svež oblikovalski pristop ter skrbno izbrani materiali, kot sta na primer pravo usnje ali topla volna. Čevlji Alpina so v celoti narejeni v Evropi, za dobro prileganje na voljo tudi v polovičnih številkah in različnih širinah.

Foto: Studio Solis - Grega Eržen

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale