Sezona Miss Slovenije 2017

Izbira kopalk

Finalistke Miss Slovenije obiskale Nancy Aljančič

26 julij 2017
Izbira kopalk

Finalistke Miss Slovenije 2017 so obiskale trgovino in med pestro izbiro kopalk spoznale še vse korake od nastanka skice kroja, do izbire blaga in dodatkov ter same izdelave.


O PODJETJU
Podjetje Nancy Aljančič s.p. izdeluje kopalke Nancy beachwear že od leta 1991, tako da letos obeležuje že 26. leto.
V podjetju Nancy je etičnost poslovanja zelo pomembna, zato kopalke že od samih začetkov, z ljubeznijo izdelujemo v Sloveniji.
Uporabljamo le blago in okraske, ki so izdelani v Evropski uniji in se ponašajo s certifikati Oeko-Tex Standard 100, ki zagotavljajo da ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. To je pomembno, da šivilje in krojilje v podjetju delajo v zdravju prijaznih delovnih razmerah, kupci pa dobijo izdelke, ki so prijazni do njihovega zdravja.
Ponujamo širok izbor ženskih –dvodelnih in enodelnih kopalk, moških in otroških kopalk ter rutk, kril, oblek, tunik ...

V želji, da se vse ženske v kopalkah Nancy počutijo udobno in lepe in najdejo svojo notranjo lepoto, izdelujemo kopalke za vse postave, velikosti in starosti. Ponujamo jim možnost ločenega nakupa modrčka in hlačk.
Verjamemo, da so vse ženske lepe. Ženskam oz. strankam svetujemo, naj ne razmišljajo kakšni so zadnji modni trendi ampak da si upajo biti to, kar so in poslušajo občutke v sebi. Ko bodo našle prave kopalke, se bodo v njih dobro počutile, preplavil jih bo val navdušenja in vedele bodo, da je to to.

Foto: Grega Eržen/StudioSolis.si

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale