Podpiramo slovensko

Prioriteta projekta je izpostaviti Slovenski turizem, Slovensko, Slovenske produkte. Vse skupaj bo združeno pod Miss Slovenije. Zamišljeno je tako, da se Slovenska podjetja (slovenske blagovne znamke) lahko predstavijo skozi projekt, ki ima vsebino. Miss Slovenije pa jim skozi to poda dodano vrednost. Naš slogan je: Podpiramo Slovenijo, podpiramo Slovensko.
Projekt na drugi strani tudi vrača slovenskim državljanom nazaj s humanitarnimi akcijami.

Galerija

Znova osvojili najvišji vrh Slovenije!

Finalistke Miss Slovenije 2018 so se povzpele na Triglav

8 avgust 2018
Znova osvojili najvišji vrh Slovenije!

Vzpon na Triglav je letos znova združil tako partnerje projekta kot finalistke Miss Slovenije, ki so skupaj povezali vse segmente slovenske zgodbe. Vzpon na Triglav je za finalistke le ena izmed mnogih preizkušenj na poti do naziva Miss Slovenije. Namen, zdaj že druge, tovrstne odprave pa je predvsem povezovanje slovenskih podjetij s ciljem ustvarjanja novih poslovnih priložnosti in inovativnih projektov.
»Letos smo se povzpeli na Triglav predvsem z namenom, da bi Slovence vzpodbudili k sodelovanju in pomoči drug drugemu, saj smo le na ta način lahko konkurenčni in močnejši v konkurenci drugih držav po svetu«, je na vrhu Triglava poudarila Maja Zupan, aktualna Miss Slovenije in obraz modne kolekcije Alpina. Podjetje Alpina že drugo sezono sodeluje v projektu Miss Slovenije, tudi na področju razvoja modne obutve. Obutev Alpina, ki jo že več kot sedemdeset let nosijo zadovoljni uporabniki doma in po svetu, je prva in edina izbira finalistk miss Slovenije 2018. Poleg žirovske Alpine je v zgodbo Miss Slovenije že drugo sezono zelo aktivno vpletena tudi Tosama, eno redkih slovenskih podjetji s proizvodnjo izdelkov, ki so namenjeni prav ženskam. Na Triglav so se podali še skupina Stroka.si, Iglu šport, ki je prispeval čelade in čelne svetilke, podjetje Carso...
Gorska vodnika Dušan in Nataša Grabnar sta poskrbela za varnost na poti celotne več kot 45-članske ekipe, Matic Vizjak s Kmetije Vizjak pa je za udeležene pripravil slovenski zajtrk.
Velika odprava projekta Miss Slovenije je na Triglavu zagotovo pustila svoj pečat. Največjega pomena pa so nove poslovne ideje in načrti, ki so jih člani skoraj 50-članske odprave skovali za v prihodnje.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!