Podpiramo slovensko

Prioriteta projekta je izpostaviti Slovenski turizem, Slovensko, Slovenske produkte. Vse skupaj bo združeno pod Miss Slovenije. Zamišljeno je tako, da se Slovenska podjetja (slovenske blagovne znamke) lahko predstavijo skozi projekt, ki ima vsebino. Miss Slovenije pa jim skozi to poda dodano vrednost. Naš slogan je: Podpiramo Slovenijo, podpiramo Slovensko.
Projekt na drugi strani tudi vrača slovenskim državljanom nazaj s humanitarnimi akcijami.

Galerija

Pripravljale tradicionalno zasavsko jed – Grenadirmarš

Finalistke projekta Miss Slovenije so se preizkusile v kuhi

11 junij 2018
Pripravljale tradicionalno zasavsko jed – Grenadirmarš

Trbovlje, kjer bo letos tudi uradni finalni izbor tekmovanja Miss Slovenje spada med eno izmed izpostavljenih regij letošnjega izbora in kandidatke so se nedavno udeležile prav posebnega družabnega dogodka, kjer so se preizkusile v pripravi grenadirmarša. Letošnje finalistke so se v centru Trbovelj na stojnici preizkusile v kuhanju tradicionalne zasavske jedi - grenadirmaša. Na ta način Zasavja niso spoznale le v dvorani ampak so doživele tudi tisti pristen utrip mesta. Finalistkam projekta se je pri pripravi tipične tradiconalne, zasavsko rudarske jedi pridružil tudi poslovni partner projekta Matic Vizjak, ki je bil letos razglašen za najbolj inovativnega kmeta. In ker projekt Miss Slovenije razbija stereotipe so njihovo jed praženega krompirja in testenin preoblikovali v inovativno sladico. 

Med pripravami na finalno dejanje se bodo finalistke v Trbovljah udeležile tudi še kiparske delavnice, v kateri bodo izdelovale skulpturo samoroga – simbola TNM (Trbovlje novomedijsko mesto). Čez čebulovo dolino pa se bodo sprehodile vse do Kuma. Kot novost bo letošnja Miss Slovenije 2018 postala tudi ambasadorka Spceculum Atriuma.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!