Novice in dogodki

Olimpijska bakla v Radljah ob Dravi

30 april 2024
Olimpijska bakla v Radljah ob Dravi

29.aprila 2024 je v Radljah ob Dravi zablestel edinstven dogodek, ki je združil srca in duše lokalne skupnosti v vzdušju povezanosti ter navdušenja nad športom. Na dogodku je bila prisotna tudi aktualna Miss Slovenije, Alida Tomanič, ki je imela čast sodelovati pri prenosu olimpijske bakle, ikone enotnosti in športnega duha.

Župan Občine Radlje ob Dravi, mag. Alan Bukovnik, je s ponosom sprejel baklo na parkirišču PGD Radlje, nato pa skupaj s tekači in navdušenimi prebivalci nadaljeval pot proti športnemu stadionu, kjer so se jim pridružili športniki in člani lokalnih športnih društev v teku z olimpijsko baklo. Spremljevalni program je dodal dogodku še večji sijaj, ob glasbi in veselju pa so vsi prisotni doživeli nepozaben trenutek. Ta priložnost je bila še toliko bolj posebna, saj se je slovenska bakla na svoji poti proti olimpijskim igram v Tokiu ustavila tudi v Radljah ob Dravi.

Projekt Miss Slovenije deluje pod sloganom “Podpirajmo slovensko in povezujmo Slovenijo!”, podpira manjše Slovenske kraje, ki so morda manj prepoznavni, imajo pa ogromno potenciala. In tako se je lanskoletna finalna zgodba odvijala ravno v Radljah ob Dravi, kjer smo okronali aktualno Miss Slovenije Alido Tomanič in kamor se tudi vedno z veseljem vrača.

Občinstvo je tako doživelo nepozaben dan, poln športnega duha, povezanosti in navdušenja nad slovenskim športom ter kulturo.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale