Novice in dogodki

Nürnberg v črnem z black edition okovjem Arx

21 marec 2024
Nürnberg v črnem z black edition okovjem Arx

V letošnjem letu se je družini projekta Miss Slovenije pridružilo podjetje Kovinoplastika Lož, ki je eno večjih podjetji spodnje notranjske regije in največji zaposlovalec v Loški dolini. Podjetje, ki deluje in ustvarja na slovenskih tleh, ustvarja nove inovativne rešitve in je s svojimi blagovnimi znamkami konkurenčno po celem svetu. 

Ena od njih je njihova blagovna znamka Arx hardware, ki se ukvarja izdelovanjem okovja za okna in vrata, pred kratkim pa so na trg postavili tudi inovativno rešitev za odklepanje vrat s prstnim odtisom ali kodo, ki je povezana na mobilno aplikacijo in omogoča popolen nadzor nad odklepanjem in kontroli vstopa v objekt.

Inovativno rešitev za odklepanje vrat in black edition okovje pa so predstavili tudi na največjem sejmu Fensterbau Frontale 2024 v Nürnbergu, kjer so se jim pridružile tudi aktualna Miss Slovenije Alida Tomanič, Miss Slovenije 2022 Vida Milivojša in Pia Dolar, vodja organizacije projekta. 

Sejemski teden je bil uspešen, poln pozitivne energije in naravnan skupnemu cilju, zaposleni pa so še enkrat dokazali, da je uspeh v ljudeh!

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale