Novice in dogodki

Na obisku v Tosami

17 februar 2024
Na obisku v Tosami

Konec tedna so polfinalistke Miss Slovenije 2024 obiskale podjetje z več kot 100 letno tradicijo in zvestega poslovnega partnerja projekta – Tosamo.

Tosama je uveljavljena tovarna sanitetnega materiala, ki je iz majhne »izdelovalnice vate in vsakovrstnih obvez« zrasla v sodobno podjetje, ki proizvaja več kot 1200 izdelkov in velja za drugega največjega proizvajalca tamponov v Evropi.

Njihovi higienski in medicinski izdelki so prisotni v bolnišnicah, ambulantah, lekarnah ter toaletnih torbicah žensk po vsem svetu. Zavezanost k stalni skrbi, odgovornemu odnosu in zanesljivi kakovosti vodi njihovo inovativni  razvoj. Poslanstvo podjetja pa je zagotoviti izboljšano kakovost življenja v vseh življenjskih obdobjih s ponudbo izdelkov za naravno higiensko, kozmetično in zdravstveno nego.

Polfinalistke je ob obisku toplo sprejela direktorica ga. Mojca Šimnic Šolinc, ekipa Tosaminega projekta Za zdravje žensk pa je dekleta izobrazila o pravilni intimni negi in pomembnosti izbire pravilnih izdelkov iz naravnih materjalov.

Dekleta so skozi svoje inovativne predstavitve predstavile svoja 2 najljubša izdelka iz linije Natura Femina in Jasmin in se nato o ustreznosti in pravilni uporabi teh izdelkov tud odkrito pogovorile.

Spoznale so, da je izbira izdelkov iz naravnih materialov, ki so zanesljivi, koži pustijo dihati in dajejo prijeten občutek dihati, izjemno pomembna saj so lahko le tako sproščene in brezskrbne tudi v »tistih« dnevih v mesecu.

Pred odhodom pa so dekleta poleg obilice novega znanja prejele tudi paket, ki vsebuje stranske produkte proizvodnje sanitetnega materiala, ki ga proizvajajo v Tosami, s katerimi bodo deklete ustvarile svojo eko obleko, ki jo bodo nosile na polfinalnem večeru 11. maja v Loški dolini.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale