Novice in dogodki

Na sejmu Alpe-Adria z Loško dolino

4 februar 2024
Na sejmu Alpe-Adria z Loško dolino

Polfinalistke Miss Slovenije 2024 so bile v začetku februarja prisotne na 34. sejmu Alpe-Adria na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Sejem Alpe-Adria, kjer se predstavljajo turistični ponudniki in predstavniki idiličnih naravni destinacij, so dekleta,  skupaj z direktorjem Javnega zavoda Snežnik Zdenkom Trudnom in lokalnimi turističnimi ponudniki, predstavljale Občino Loška dolina, ki je letošnja gostiteljica polfinalne zgodbe projekta Miss Slovenije 2024.

Organizatorji so prepričani, da pravi čar aktivnega preživljanja prostega časa izvira iz tesnega stika z neokrnjeno naravo. Zato poudarjajo ključno vlogo turizma pri varovanju naše dragocene naravne dediščine. Le s premišljenim ravnanjem danes lahko zagotovimo, da bodo prihodnje generacije še naprej uživale v tem privilegiju, ki ga danes delimo. Na sejmu se je predstavilo več kot 280 ponudnikov turističnih storitev iz osmih držav. V štirih dneh je 18.000 obiskovalcev imelo priložnost raziskati razstavljene predstavitve in se udeležiti raznovrstnih dogodkov, prilagojenih vsem starostnim skupinam.


Občina Loška dolina je z veseljem prevzela vlogo gostiteljice polfinalne zgodbe projekta Miss Slovenije 2024.

Z značilno neokrnjeno naravo in bogato kulturno dediščino navdušuje obiskovalce, ki lahko v njenih čarobnih pokrajinah ter raznolikih turističnih in rekreacijskih možnostih uživajo. Sodelovanje na sejmu je omogočilo polfinalistkam ponosno predstavljanje naravnih lepot in turističnih priložnosti, ki jih ponuja ta prečudovit del Slovenije.

Na sejmu so bile prisotne aktualna Miss Slovenije Alida Tomanič, Miss Slovenije 2022 Vida Milivojša in polfinalistke Miss Slovenije 2024, kljub temu, da letos projekt gosti Loška dolina, pa smo obiskale tudi razstavni prostor Občine Braslovče, ki je projekt gostila v sezoni 2022, kljub temu pa še vedno ohranjamo stike in se družimo na raznih dogodkih, kjer podpiramo lokalno in se povezujemo.


 
Na sejmu so bile prisotne aktualna Miss Slovenije Alida Tomanič, Miss Slovenije 2022 Vida Milivojša ter polfinalistke Miss Slovenije 2024, ki so skupaj s direktorjem Turističnega društva Snežnik uspešno predstavljale to prečudovito dolino in njene turistične znamenitosti.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale