Novice in dogodki

Na 54. sejmu MOS z MIK Celje

18 september 2022
Na 54. sejmu MOS z MIK Celje

Minuli vikend smo se pri projektu Miss Slovenije pridružile poslovnemu partnerju, podjetju MIK Celje, na razstavnem prostoru Mednarodnega obrtnega sejma v Celju.

14. septembra je vrata odprl 54. Mednarodni obrtni sejem (MOS), katerega rdeča nit je bila samooskrba, trajnostni razvoj in energetska prihodnost. Na sejmu, ki je bil vsebinsko razdeljen na pet področij, smo se poslovnemu partnerju projekta, podjetju MIK Celje, pridružile na področju MOS DOM, v hali D. 

MIK Celje je vodilni slovenski proizvajalec, vgrajevalec stavbnega pohištva in razvijalec ter proizvajalec lokalnih prezračevalnih sistemov MIKrovent, torej ponuja celovite rešitve za zasteklitve in prezračevanje objektov. Njihova različna stavbna pohištva in prezračevalne sisteme smo si lahko ogledali na njihovem razstavnem prostoru, kjer ste lahko srečali tudi dobitnice nazivov Miss Slovenije: Vido Milivojšo, Miss Slovenije  2022, Majo Čolić, Miss Slovenije 2020/21, Talito Sofijo Komelj, 2. spremljevalko Miss Slovenije 2022, Tejo Tripković, Miss fotogeničnosti 2022, Anjo Korenč, Miss Slovenskih novic 2022, Klaro Šmigoc, finalistko Miss Slovenije 2022 in Pio Dolar, finalistko Miss Slovenije 2020/21. Na vaša vprašanja glede izboljšanja kakovosti bivanja v vašem domu pa so vam odgovarjali najboljši MIKovi strokovnjaki. 

Obiskovalce MIKovega razstavnega prostora pa je v nedeljo razveselila tudi Klara Šmigoc, finalistka Miss Slovenije 2022, ki se ukvarja s slaščičarstvom. Za zaključek sejma MOS je spekla MIKovo torto s katero so zaposleni proslavili 30-to udeležbo na sejmu MOS v Celju.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale