Novice in dogodki

Polfinale Miss Slovenije bo v Pesnici pri Mariboru

27 februar 2023
Polfinale Miss Slovenije bo v Pesnici pri Mariboru

Polfinalna prireditev Miss Slovenije 2023 bo potekala v Pesnici pri Mariboru - v VKTPC Pesnica. Spremljajte nas v živo na uradnem YouTube kanalu projekta Miss Slovenije v petek, 10. marca ob 19.30!

Pesnica pri Mariboru je naselje in istoimenska krajevna skupnost, središče Občine Pesnica. Le nekaj kilometrov oddaljen kraj od Maribora je dobil ime po reki Pesnici in ponuja številna doživetja - sprehode po urejenih sadnih in vinskih cestah, pohodniške in kolesarske poti ter turistične kmetije in vinotoče, na katerih ponujajo domače kulinarične dobrote. Razvita sta lovski in ribiški turizem, konjeništvo in tenis, za obiskovalce so zanimive tudi turistične in etnografske prireditve. 

V petek, 10. marca, bomo ravno tam, v VKTPC Pesnica, izbrali finalistke projekta Miss Slovenije, katere čaka leto polno priprav, izzivov in izkušenj.

Svoji favoritki lahko pomagate v finale in sicer, da zanjo glasujete na uradni Facebook strani Miss Slovenije. Glasovanje se šteje kot en član žirije in poteka od 27.2.2023 do 8.3.2023 do 20.00. Vsaki polfinalistki lahko svoj glas oddate z všečkanjem (like) fotografije. 

Vsem polfinalistkam želimo veliko sreče in dobre volje, ter pozitivne naravnanosti pri glasovanju. 

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale