Novice in dogodki

Svetovni izbor, Miss World, prestavljen

16 december 2021
Svetovni izbor, Miss World, prestavljen

Organizatorji svetovnega izbora Miss World, so finalni izbor tekmovanja za Miss sveta, ki bi moral potekati 16. decembra prestavili za obdobje največ 90 dni.

Maja Čolić, ki je bila letos 27. junija 2021, v Hrastniku okronana za Miss Slovenije 2020/21 se je v preteklem mesecu udeležila priprav na svetovni izbor Miss sveta v Portoriku. Maja se je s svojo mažoretno plesno točko uvrstila med top 27 v “talent showu” in med top 24 v športnem izzivu. 

Finalna prireditev Miss sveta, s katero naj bi kandidatke zaključile svoje enomesečne priprave, dne 16.12., je bila odpovedana in prestavljena za obdobje maksimalno 90 dni zaradi varnosti in zdravja kandidatk, osebja, produkcijske ekipe kot tudi gledalcev, ki bi si prireditev ogledali v živo.

»O odpovedi finalne prireditve in morebitnega zamika samega finala menim, da je zdravje na prvem mestu in da je bolje, da ne tvegamo, po drugi strani pa je finalni večer tisto, kar je vsaka izmed deklet čakala, se pripravljala, si želela … Osebno si želim, da se finalni večer realizira, če to pomeni, da vse še enkrat ponovimo čez par mesecev, sem pripravljena. V tem trenutku imam mešane občutke. Potrebujem nekaj dni, da vse dojamem in si ustvarim objektivno mnenje o celotni situaciji,« je povedala aktualna Miss Slovenije Maja Čolić.

Foto: osebni arhiv

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale