Novice in dogodki

Priprave na svetovni izbor v Portoriku

10 december 2021
Priprave na svetovni izbor v Portoriku

Aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić, se trenutno nahaja v Portoriku, kjer potekajo še zadnje priprave na svetovni izbor Miss World.

20. novembra 2021 je Maja Čolić, aktualna Miss Slovenije odpotovala v San Juan, mesto, ki se nahaja na otoški državi Portoriko, kjer bo 16. decembra zastopala Slovenijo na svetovnem izboru Miss World. Izbor bo potekal že 70. leto, Maja pa je bila deležna slabega mesca priprav. V času enomesečnega druženja in priprav na finalno prireditev so imela dekleta, kandidatke za Miss World priložnost se izkazati na različnih izzivih, sodelovati na raznih dogodkih in spoznavati kulturno in naravno dediščino Portorika. Priprave v San Juanu potekajo vsak dan in čez celoten dan. Maja nam je zaupala, da veliko časa preživi v plesni dvorani, kjer s preostalimi dekleti vadijo za potek finalnega večera. Same priprave so namenjene predvsem temu, da se dekleta naučijo koreografijo in celoten potek prireditve, saj se bo dogajanje prenašalo v živo. Končna uvrstitev deklet pa je poleg opravljenih izzivov odvisna predvsem od intervjuja z žirijo.

Dekleta so zaradi lažje organizacije in komunikacije razdeljene v štiri skupine, Maja pa je bila dodeljena v rumeno. Tako največ časa preživi z dekleti iz svoje skupine, predvsem pa s sostanovalko, Miss Slovaške, s katero si deli sobo. Z dekleti je med pripravami stkala tesne vezi in prijateljstva.

Foto: osebni arhiv in arhiv Miss World

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale