Novice in dogodki

Prva uradna predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2022

28 november 2021
Prva uradna predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2022

V soboto, 27.11.2021 se je iz Galerije Bažato, ki se nahaja v slovenski prestolnici, predstavilo 29 novih kandidatk, polfinalistk projekta Miss Slovenije.

Dekleta, ki prihajajo iz različnih kotičkov Slovenije, čaka leto polno izzivov, preizkušenj kot tudi znanj in priložnosti za osebni ter podjetniški razvoj. Pod sloganom projekta Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo nas čaka mnogo aktivnosti z vsebino, kjer bomo skupaj z zvestimi poslovnimi partnerji projekta pisali nove zgodbe.

S slovenskim podjetjem Tosama za polfinalistke projetka pripravljamo različna izobraževanja kot tudi poslovne izzive. V podjetju Essentiq se bodo dekleta spoznale s pravilno in naravno nego kože. O zelenih energijah in trajnostnem razvoju bodo lahko prisluhnile strokovnjakam iz podjetja Kronoterm. Kandidatke se bodo imele priložnost pobližje spoznati z digitalnim marketingom in reševanjem podjetniških izzivov v vodilnem slovenskem podjetju na področju informacijske tehnologije - Skupini stroka.si. V okviru delavnice Imagineering, ki poteka pod okriljem dr. Jureta Kneza, solastnika svetovno uspešenga podjetja Dewesoft, si bodo oblikovale lastne poslovne načrte. Nove, srčne zgodbe bodo preko ozaveščanja družbe o vključenosti, pisale skupaj z VDC Zasavje in družbeno odgovornim podjetjem More Than Beauty. Vse to pa boste lahko prebirali v Slovenskih novicah, zvestemu, medijskemu partnerju projekta. V letu 2022 nas čakajo tudi nove, sveže zgodbe, katere pa vam bomo razkrili tekom projekta.

Na poti do osebnih zmag, bodo letošnje kandidatke spremljale tudi preteke finalistke projekta Miss Slovenije; Lina Jenšac, Neža Simčič, Klavdija Čakš, Lada Salyayeva, Kastelic Klavdija, Anela Bećiragić, Dea Irmančnik, Tinkara Smolar in nova uradna fotografinja projekta, Pia Dolar. Nove kandidatke so toplo sprejele in jim bodo v naslednjem letu, kot mentorice, stale ob strani ob vseh prihajajočih izzivih, vsaka na svojem področju.

Letošnje kandidatke in gledalce, ki so si prireditev ogledali preko malih zaslonov, je nagovoril Ivan Tregubenkov, gostitetelj prve uradne predstavitve polfinalistk Miss Slovenije 2022. Predstavitev je povezovala Maja Zupan, Miss Slovenije 2017.

Polfinalistke Miss Slovenije 2022 so: Tina Mahnič iz Grahovega Brda, Anastazija Marić z Iga pri Ljubljani, Manca Sečnik iz okolice Horjula, Anja Korenč iz Logatca, Florjentina Osmanaj iz Celja, Blažka Hojak Šalamun s Ptuja, Talita Sofija Komelj iz Ljubljane, Metka Udovč iz Zasavja, Aneja Založnik Jaušnik iz okolice Maribora, Klara Šmigoc iz Rogoze, Vida Milivojša iz Ljubljane, Lara Ovčar iz Velenja, Kaja Koršič iz Prvačine, Julija Poljanec iz Tolmina, Ana Malavašič iz Ljubljane, Teja Tripkovič z Mirne na Dolenjskem, Lana Šantelj iz Postojne, Hana Ribič iz Trbovelj, Maja Kozole iz Krškega, Sarah Ženko iz Maribora, Hana Klaut iz Šempetra pri Gorici, Ana Oder iz Mislinje, Ajla Ališič z Jesenic, Kristina Mihelčič iz Komende, Urška Koštrun z Vrhnike, Urša Trontelj iz Kočevja, Enedina Sarajkić z Jesenic, Larisa Brumec iz Svete Trojice v Slovenskih goricah in Mateja Pintar iz okolice Škofje Loke. 

Če ste včerajšnjo Uradno predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2022 morda zamudili, pa vas vabimo k ogledu posnetka prenosa na naši uradni Facebook strani Miss Slovenije. Za prenos v živo je poskrbel poslovni partner projekta, Skupina Stroka.si.
 

Foto: Pia Dolar

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale