Novice in dogodki

Tradicionalni piknik Miss Slovenije v Rimskih termah

14 september 2020
Tradicionalni piknik Miss Slovenije v Rimskih termah

Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo je zgodba, s katero projekt Miss Slovenije vsako leto povezuje uspešna slovenske podjetnike, športnike, umetnike, glasbenike in jih skozi unikatna sodelovanja spodbuja k povezovanju in medsebojni pomoči.

V sodelovanju s poslovnimi partnerji skozi leto ustvarja inovativne zgodbe, skozi katere kandidatkam nudi možnosti in priložnosti za razvoj na najrazličnejših področjih – tako na karierni kot tudi na osebnostni ravni. Tako projekt, kandidatke in poslovni partnerji vsi sledijo enakim vrednotam in stremijo k istem cilju – ustvariti nekaj uspešnega, vsebinskega, kvalitetnega in dolgoročnega. Prav to je tudi tisto, kar na koncu ustvari več kot le zanimivo marketinško zgodbo. Skozi sodelovanje pri projektu, ustvarjanju unikatnih zgodb, se namreč ustvarjajo tudi močne vezi in prijateljstva. 

To se vsekakor dobro začuti tudi na tradicionalnem pikniku projekta Miss Slovenije, ki se ga v Business & Spa Resort-u Rimske terme vsako leto udeležijo vsi poslovni partnerji projekta. Pretekli petek, 28. avgusta, so se tako tudi letošnje finalistke projekta Miss Slovenije preizkusile v vlogi gostiteljic in se poslovnim partnerjem predstavile skozi izdelavo sladic. Sladice pa niso bile običajne – vsaka je namreč za seboj skrivala svojo zgodbo. Ker pri projektu Miss Slovenije podpiramo lokalno, so finalistke s sladico poskusile preplesti svojo osebnost in hkrati značilnosti kraja od koder prihajajo.

Vseh 17 sladic je preizkusila tudi komisija, ki so jo sestavljali direktor Rimskih term in gostitelj piknika, g. Valery Arakelov, direktorica Tosame, ga. Mojca Šimnic Šolinc, in zastopnica vrhunske slovenske negovalne kozmetike Essentiq, ga. Martina Drašler, in na koncu izbrala tri najokusnejše in vsebinsko najbolj zanimive sladice ter jih nagradila z darilnimi paketi generalnega pokrovitelja dogodka Rimske terme in podjetja Tosama.

Tretje mesto je osvojila Anela Bećiragić z jabolčno pito, drugo mesto so si prislužili polnozrnati štruklji s pehtranom in proseno kašo finalistke Neže Simčič, prvo mesto pa si je po mnenju komisije tokrat prislužila Lina Jenšac, ki je pripravila štajersko kupo.

Na pikniku so s kozarcem vrhunskega slovenskega vina Ščurek nazdravili tudi na »podaljšano sezono« in z njo nove prihajajoče aktivnosti projekta Miss Slovenije 2020, saj se bo letošnja finalna prireditev odvila nekoliko kasneje kot običajno. Katera bo osvojila naziv Miss Slovenije 2020 bomo namreč izvedeli na finalu v Hrastniku, ki bo tokrat potekal v začetku marca.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale