Novice in dogodki

Polfinale Miss Slovenije 2020

25 junij 2020
Polfinale Miss Slovenije 2020

Za nami je obdobje, ki nam je vsem prinesel polno preizkušenj in novih izzivov, epidemija pa je precejšnje posledice pustila tudi na slovenskem turizmu. V takih trenutkih je zato še toliko bolj pomembno, da stopimo skupaj, si pomagamo in predvsem podpremo lokalne pridelovalce in domače turistične ponudnike. Ker pri projektu Miss Slovenije delujemo pod sloganom »Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo« smo letošnjo polfinalno prireditev Miss Slovenije 2020 izpeljali v Business & Spa Resortu Rimske terme, ki za seboj tako kot projekt Miss Slovenije skriva globljo vsebino. Pravo Rimsko atmosfero so nam pomagali pričarati člani društva za rimsko zgodovino in kulturo Ptuj Poetovio 69, ki zgodbe iz življenja takratnih veljakov, vojščakov, svobodnih ljudi in sužnjev obujajo tudi na, zdaj že tradicionalnih, Rimskih igrah.

 

Polfinalno prireditev ste lahko spremljali preko prenosa v živo, ki smo ga izpeljali skupaj s Skupino Stroka.si, za pravo doživetje pa smo letos na naši spletni strani dodali tudi možnost 360 stopinjskega ogleda prireditve.

 

Polfinalistke Miss Slovenije 2020 so se nam najprej predstavile v kolekciji oblačil in modnih dodatkov poslovnega partnerja More Than Beauty, ki ni le blagovna znamka, ampak močna zgodba povezovanja, priložnosti in možnosti za ljudi, okolja, ideje in inovativne produkte, ki so – MORE THAN BEAUTY.
Mnogi butični edinstveni produkti iz nepoznanih okolij ne zmorejo tekmovati z multinacionalkami, zato MORE THAN BEAUTY s povezovanjem ustvarja močan prodajni kanal, da le ti dobijo svoj prostor v svetu.
V duhu zgodbe in vrednot, ki jih projekt zagovarja, je More Than Beauty v času epidemije koronavirusa izpeljal tudi največjo akcijo v Evropi, Maske za vse, skozi katero je daroval za 250.000 higienskih mask materiala.

 

V drugem izhodu se se polfinalistke Miss Slovenije 2020 predstavile bolj osebno, v unikatnih, "Eko oblekah", ki so jih, iz materiala in surovin zvestega poslovnega partnerja Tosama, v samoizolaciji ustvarile same. Ker je Tosamina blagovna znamka Natura Femina Organic v celoti iz naravnih materialov in je popolnoma razgradljiva, so "Eko obleke" polfinalistk okolju prijazne in dokazujejo, da je tudi pri krojenju modnih oblačil izvedljiva ponovna uporaba materialov.

 

Bolj osebno je publika naše polfinalistke Miss Slovenije 2020 lahko tudi spoznala tako, da je vsaka kandidatka v bobnu izžrebala enega izmed 40 vprašanj, ki so jih pripravili člani strokovne žirije, in nanj tudi odgovorila.

 

Za letošnje kandidatke smo v sodelovanju s poslovnimi partnerji izpeljali tudi nekaj virtualnih izobraževanj, in sicer o pomembnostih pravilne intimne nege s strani podjetja Tosama in pravilni negi kože, s strani podjetja Essentiq.
Ker je epidemija naše življenje še bolj digitalizirala, smo čas izkoristili tudi za to,

da smo polfinalistkam omogočili možnost za razvijanje spretnosti tudi s tega področja. Polfinalistke so dobile tudi izziv, da so izdelale videoposnetke, s katerim so predstavile, česa so se naučile in delile svojo izkušnjo z uporabo izdelkov za nego kože.

 

Finalistke Miss Slovenije 2020 se bodo pri podjetju Carso v prihodnjih mesecih imele možnost udeležiti tudi izobraževanja o zdravem načinu življenja in prehranskih dopolnilih in predavanja Imagineering, na katerem bodo pod vodstvom soustanovitelja in predsednika podjetja Dewesoft, doktorja Jureta Kneza, oblikovale svoje poslovne vizije.

Ker zagovarjamo zdrav duh v zdravem telesu bomo s finalistkami Miss Slovenije 2020 izpeljali tudi športni dan, v načrtu imamo tudi tradicionalni pohod na Triglav.

Pri projektu med drugim podpiramo tudi slovenski turizem, zato bodo finalistke pod sloganom Odkrivajmo Slovenije z Miss Slovenije, raziskovale zapostavljene, vendar turistično potencialne slovenske kraje.

V roku štirinajstih dni bomo javnosti razkrili tudi najtežje pričakovano skrivnost, kam se seli letošnja finalna prireditev Miss Slovenije 2020.

 

Ker novosti nikoli ni dovolj, smo letošnjo polfinalno prireditev izpeljali nekoliko drugače. Prireditev je povezovala Maja Zupan, Miss Slovenije 2017 in vodja projekta Miss Slovenije, v drugem delu prireditve pa so se na pogovoru pridružile tudi aktualna Miss Slovenije Špela Alič, Miss Slovenije 2018 Lara Kalanj, 1. spremljevalka Miss Slovenije 2019 Tinkara Smolar, 2. spremljevalka Miss Slovenije 2019 Leja Plut in Miss osebnosti 2019 Lucija Lampret. Prireditve se je udeležila tudi 1. spremljevalka Miss Slovenije 2018 Mojca Kranjec.

Prvič v zgodovini se je namreč zgodilo, da so vse tudi po predaji krone oziroma izteku svojega mandata ostale aktivno vključene v soustvarjanje zgodbe projekta Miss Slovenije. To vsekakor dokazuje, da skupaj zmoremo več in da si lahko in bi si morale ženske bolj stati ob strani.

 

Polfinalistk je uredila ekipa vizažistk, Sergeja Kržan in Lucija Lampret, pod vodstvom Mateje Kavčnik in frizerjev iz salona SpaSpace iz Celja, pod vodstvom Zorana Pasariča.

Grafično oblikovanje pri projektu ureja Tamara Fišter, za dobro organizacijo pa skrbita Maja Zupan, Miss Slovenije 2017 in nekdanja kandidatka, danes pa pomembna članica ekipe, Flavija Bornšek.

 

 

21 FINALISTK MISS SLOVENIJE 2020:

·       Ana Brunskole, Črnomelj

·       Anela Bečiragič, Ljubljana

·       Dea Sofia Irmančnik, Šmartno ob Dreti

·       Estera Bešter, Selca

·       Gaja Utenkar, Gabrovek

·       Klavdija Čakš, Šmarje pri Jelšah

·       Klavdija Kastelic, Šentpavel na Dolenjskem

·       Lina Jenšac, Pragersko

·       Maja Čargo, Ljubljana

·       Maja Čolič, Ribnica

·       Marcela Koželj, Cerklje na Gorenjskem

·       Melanie Žličar, Maribor

·       Neja Križanec, Zgornji Duplek

·       Neža Smičič, Razdrto pri Postojni

·       Nina Mikunovič, Črnomelj

·       Patricija Rajkovič, Jesenice

·       Patricija Zorko, Kranj

·       Pia Dolar, Petrovče

·       Sara Očko, Laško

·       Tanja Janko, Uršnje Selo

·       Vladlena Salyayeva, Celje

 

FOTO: Luka Knez

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale