Novice in dogodki

Polfinalistke Miss Slovenije 2020 s Kronotermom na sejmu Dom

8 marec 2020
Polfinalistke Miss Slovenije 2020 s Kronotermom na sejmu Dom

Projekt Miss Slovenije deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo ter se povezuje z različnimi slovenskimi podjetniki, športniki, umetniki glasbeniki in slovenski narod spodbuja k podpiranju domačega.

 

Polfinalistke Miss Slovenije 2020 so v petek, 6. marca 2020, sodelovale na sejmu Dom v Ljubljani, kjer so predstavljale slovensko podjetje Kronoterm.

Kronoterm je slovensko družinsko podjetje, ki se z razvojem in proizvodnjo toplotnih črpalk ukvarja že od leta 1976, in je danes po svojih toplotnih črpalkah znano ne le v Sloveniji temveč po celotni Evropi.
Lansko leto je podjetje s svojo toplotno črpalko Adapt doseglo tudi 1. mesto na nemški BAFA listi, ki tako velja za energetsko najučinkovitejšo, izredno prilagodljivo in najtišjo toplotno črpalko.

 

Podjetje Kronoterm je bilo prisotno tudi na sejmu Dom v Ljubljani, kjer so v petek sodelovale tudi polfinalistke Miss Slovenije 2020.

Obiskovalci sejma so tako, medtem ko so izvedeli kaj več o Kronotermovih toplotnih črpalkah, lahko spoznali še letošnje kandidatke projekta Miss Slovenije.
36 kandidatk se je tako skozi predstavljanje podjetja, na zabaven, zanimiv način učilo tudi komunikacijskih veščin, ki nosijo velik pomen na vseh življenjskih področjih.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale