Novice in dogodki

Prva uradna predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2020

23 februar 2020
Prva uradna predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2020

V četrtek, 20.2.2020, so nas gostile Rimske terme, kjer se je zvečer odvila prva uradna predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2020. Povezovala jo je Maja Zupan, Miss Slovenije 2017, na njej pa se je predstavilo 36 kandidatk, ki so se s tem večerom še uradno podale na nepozabno in neponovljivo pot, polno novih možnosti in življenjskih priložnosti, ki jo mladim in ambicioznim dekletom omogoča projekt Miss Slovenije. 

Polfinalistke Miss Slovenije 2020 so se na prvi uradni predstavitvi predstavile v ekskluzivni kolekciji srajc Mary in kosih nakita, ki jih je prav za njih oblikoval poslovni partner projekta, More Than Beauty. 
Uredili so jih vodja ekipe vizažistk Mateja Kavčnik in njena ekipa, Sergeja Kržan in Lucija Lampret ter Zoran Pasarič, vodja na področju nege in oblikovanja las, in njegova ekipa frizerjev iz salona SpaSpace.

Skupina Stroka.si je omogočila, da ste prireditev lahko spremljali v živo na socialnih omrežjih, in izvedeli tudi, kakšne aktivnosti za svoje letošnje kandidatke pripravlja projekt Miss Slovenije.

Skozi letošnjo zgodbo bo projekt Miss Slovenije, v sodelovanju s svojimi poslovnimi partnerji, kandidatkam predstavljal različna delovna mesta v slovenskih podjetjih in jim na ta način pokazal, da je kljub majhnosti naše države, možno ustvariti velike, uspešne in kvalitetne zgodbe.

Pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo bodo kandidatke tudi letos izdelale pirhe v duhu kulturne dediščine domačega kraja in z medijskim poslovnim partnerjem Slovenske novice sodelovale na dogodku Naj pirhi Slovenskih novic, se v znak sodelovanja in povezovanja z ekipo projekta Miss Slovenije in poslovnimi partnerji podale na najvišji slovenski vrh, izvedle kreativni dogodek na gradu Vinica, prisotne pa bodo tudi na mednarodnem navtičnem sejmu Nautica Marina Portorož 2020.

Sodelovale bodo na Kongresu podjetnikov 2020, tiste kandidatke, ki bodo pokazale največji napredek in željo po razvoju pa bodo imele možnost udeležbe tudi na imagineeringu, ki ga bo vodil eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov, solastnik in direktor podjetja Dewesoft, doktor Jure Knez, in s poslovnim partnerjem, podjetjem Dewesoft, odpotovale na sejem v Stuttgart.

Kandidatkam bo podjetje Tosama organiziralo izobraževanje o intimni negi, slovenski proizvajalec naravne in organske kozmetike, Essentiq, jim bo predal znanje o pravilni negi kože, imele bodo možnost udeležbe na izobraževanju o prehranskih dopolnilih v podjetju Carso, digitalnem marketingu v podjetju Stroka.si in o toplotnih črpalkah v najstarejšem slovenskem proizvajalcu toptlotnih črpalk, podjetju Kronoterm.

Polfinalistke so se v razburljivo, prihajajoče leto, s četrtkovo prvo predstavitvijo, podale več kot uspešno in na svoj uspeh na koncu nazdravile tudi s kakovostnim slovenskim vinom Ščurek.


Foto: Rimske terme, Ivan Bliznetsov, Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!