Novice in dogodki

Uradno fotografiranje finalistk Miss Slovenije v glavni strojnici rudnika Hrastnik

23 maj 2021
Uradno fotografiranje finalistk Miss Slovenije v glavni strojnici rudnika Hrastnik

Projekt Miss Slovenije, ki temelji na podpiranju slovenskega in lokalnega, vsako leto svojo finalno prireditev in aktivnosti seli v drug slovenski kraj. Tokrat so se finalistke Miss Slovenije v oblačilih poslovnega partnerja projekta, More Than Beauty, predstavile v močni, industrijsko-rudarski zgodbi na uradnem fotografiranju v glavni strojnici rudnika Hrastnik. Ravno tja pa se letos seli tudi finalna prireditev Miss Slovenije.


Občina Hrastnik, ki jo karakterizira močan industrijski in rudarski značaj, je bila tokrat prizorišče uradnega fotografiranje finalistk Miss Slovenije. Fotografiranje z Dejanom Nikoličem (Dejan Nikolic Photography), je potekalo v glavni strojnici rudnika Hrastnik, kjer so že od leta 1822 hrastniški rudarji kopali »črno zlato«. Strojnica in rudnik sta sicer že nekaj let zaprta, vendar se Občina Hrastnik aktivno trudi z načrtovanjem in preoblikovanjem prostorov, ki nosijo pomembno tehnično dediščino tega rudarskega mesta. Strojnica, ki je hrastniško jamo povezovala z zunanjim svetom in vanjo spuščala tovor, ki so ga rudarji potrebovali, se bo tako spremenila v muzejski prostor, celoten kompleks pa bo dobil nov namen – postal bo razstavni prostor, kjer se bodo v prihodnosti odvijale prireditve. Med drugimi bo tukaj letos, junija, potekala tudi finalna prireditev projekta Miss Slovenije, ki bo pod sloganom »Podpirajmo slovensko, podpirajmo Slovenijo« predstavila rudarsko zgodbo mesta Hrastnik.


Finalistke so si za to priložnost, nadele kreativna in unikatna oblačila ter dodatke družbeno odgovorne blagovne znamke More Than Beauty, uredila pa jih je vrhunska ekipa frizerjev iz salona SPA SPACE – Zoran Pasarič, Matic Pasarič , ter vizažistki Mateja Kavčnikin Lia Zuljan.


Fotografije si boste kmalu lahko ogledali na Facebook strani Miss Slovenije, kjer bo potekalo glasovanje, ki se bo štelo kot en član žirije v izboru za Miss Slovenije.


Foto arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale