Sezona Miss Slovenije 2023

Finalistke so gradile plavajočo hišico 3maran

30 junij 2023
Finalistke so gradile plavajočo hišico 3maran

Obiskale smo slovensko podjetje 3maran, edinega proizvajalca luksuznih bivalnih plovil na Jadranu.

Podjetje 3maran je slovenski proizvajalec plavajočih in mobilnih hišic, različnih mobilnih objektov in dodatkov, ter izdelovalec celovitih projektov v povezavi z bivalnimi plovili, mobilnimi hišicami in različnimi mobilnimi objekti. Je trenutno edini certificirani proizvajalec bivalnih plovil na Jadranu. Njihove hišice najdemo v Sloveniji, Italiji kot tudi na Hrvaškem.

bivalno plovilo 3maran
Bivalno plovilo 3maran na morju (Foto: 3maran)

V četrtek 29. junija so aktualna Miss Slovenije, Vida Milivojša, Miss fotogeničnosti, Teja Tripković in finalistke Miss Slovenije 2023 obiskale sedež podjetja 3maran v Brežicah, kjer so za njih pripravili zanimive aktivnosti!

ekipa podjetja 3maran
Ekipa podjetja 3maran z aktualno Miss Slovenije, Vido Milivojšo in Miss fotogeničnosti, Tejo Tripković

Dan so dekleta pričela ob okusnem zajtrku in dišeči kavi, nato pa jim je  mag. Sebastjan Selan, direktor in lastnik 3marana predstavil podjetje in njihove izdelke. Dekleta je sprejel tudi namestnik direktorja, Nik Selan.

predstavitev podejtja 3maran
Predstavitev podjetja 3maran

Podjetje 3maran, je mlado a uspešno slovensko podjetje, ki je bilo ustanovljeno z namenom unikatne proizvodnje bivalnih plovil na Jadranskem morju. S slovenskim znanjem so razvili produkt, ki je bil v zelo kratkem času uspešen na trgu in so poleg proizvajalca bivalnih plovil hitro prerastli v proizvajalca različnih mobilnih objektov in dodatkov. Za zagotavljanje maksimalnega udobja v njihovih mobilnih objektih so se dodatno specializirali v urejanje vse potrebne infrastrukture.

3maran razvija in izdeluje mobilne objekte v Sloveniji in tako spodbuja butični turizem. So razvojno naravnano podjetje, med drugimi je njihova najnovejša inovacija ‘raztegljiva’ mobilna hiška, katero so si ogledale tudi aktualne finalistke projekta Miss Slovenije. Direktor podjetja, ki mlade spodbuja tudi k podjetništvu, je finalistkam zaupal, da nobena ideja ni neumna, če le dovolj verjameš vanjo. 

pred inovacijo, raztegljivo hišo
Najnovejša inovacija podjetja, raztegljiva mobilna hiša

“Bivalna plovila v svetu, predvsem v Skandinaviji niso novost”, nam je razkril direktor podjetja 3maran, mag. Sebastjan Selan. So pa novost na Jadranu in gostom nudijo edinstveno doživetje na vodi. Namen plavajoče hišice na vodi je jo privežeš ali zasidraš na edinstveno lokacijo - na morju, jezeru ali mirni reku in uživaš v središču narave. Bivalna plovila 3maran so zgrajena v dveh nadstropjih - luksuzno opremljenim bivalnim delom in teraso z jacuzzijem ali manjšim bazenom na vrhu plovila. 

Se pa mnogi ob pogledu na plavajočo hišico vprašajo o njeni varnosti. “Ali lahko veter bivalno plovilo prevrne” in podobna vprašanja so na predstavitvi podjetja zastavila tudi dekleta. Zato jih je po predstavitvi postopka gradnje bivalnega plovila ekipa 3marana odpeljala v proizvodne prostore, kjer so na dan obiska imeli v izdelavi dve nedokončani enoti. Finalistke so si tako lahko v živo ogledale okostje 3marana in neopremljeni notranji del ter se tako same prepričale o kvaliteti njihovih izdelkov. Plavajoče hiške na vodi 3maran so sestavljene iz močne jeklene konstrukcije in postavljene na 33 plavajočih pontonov, ki zagotavljajo maksimalno varnost. Dekleta so s tem dobila širino, o tem kaj pomeni sestaviti bivalno plovilo in koliko znanja je zato potrebno.

vida milivojša in 3maran
Vida Milivojša, Miss Slovenije 2022 zraven jeklene konstrukcije bivalnega plovila 3maran

Finalistke Miss Slovenije 2023 niso bile le pasivne opazovalke proizvodnih prostorov ampak so aktivno sodelovale tudi v izdelavi bivalnega plovila 3maran! Poprijela so za različna orodja in s pomočjo zaposlenih sestavile del plavajoče hišice na vodi.

sestavljanje 3marana
Finalistke Miss Slovenije 2023 so pomagale sestavljati bivalno plovilo 3maran

finalistke so poprijele za orodje
Dekleta so poprijela za orodje

Dekleta pa v mesecu juliju čaka tudi izziv! Izdelovale bodo zanimive video predstavitve luksuznih bivalnih plovil po lastni kreativi. Podjetje 3maran bo zmagovalko izziva nagradilo z vikend paketom v plavajoči hišici 3maran in denarno nagrado v višini 300€. Poleg tega bo zmagovalka imela priložnost nadaljnjega sodelovanja s podjetjem in dela na sejmih v tujini.

Kandidatke so z obiskom podjetja prejele ogromno novega znanja o prodaji, trženju, turizmu, proizvodnji bivalnih plovil in s tem priložnosti in možnosti nadaljnjega sodelovanja s podjetjem, mlado in uspešno podjetje pa z obiskom ambicioznih deklet tudi potencialni nov kader in nove kreativne ideje o promociji in predstavitvi podjetja v Sloveniji.

skupinska fotografija pred raztegljivo hišo
Poučen dan v podjetju 3maran

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale