Sezona Miss Slovenije 2023

Na lansiranju nove toplotne črpalke Etera

9 junij 2023
Na lansiranju nove toplotne črpalke Etera

 

Ponosni smo na našega poslovnega partnerja, podjetje Kronoterm, ki s svojim nenehnim razvojem spreminja svet toplotnih črpalk.

Podjetje Kronoterm je slovenski proizvajalec toplotnih črpalk, ki ponuja rešitve za varčno in okolju prijazno ogrevanje in hlajenje.

vida milivojsa na kronotermu
Vida Milivojša, aktualna Miss Slovenije na sedežu podjetja Kronoterm

V četrtek 8.6. smo se pri projektu Miss Slovenije pridružile ekipi podjetja Kronoterm, ki je ogranizirala slavnostno lansiranje nove geotermalne toplotne črpalke Etera. Geotermalna toplotna črpalka je naprava, ki za ogrevavanje in hlajenje stavbe izkorišča toploto shranjeno v zemlji ali v podtalnici. Nova Etera, ki se je prebila na prvo mesto v sezonski učinkovitosti v Evropi, je pometla s konkurenco. Tako visoke učinkovitosti namreč trenutno ni mogoče doseči z nobeno drugo podobno napravo na trgu, saj je v svoji kategoriji boljša za skoraj 30%. Revolucionarno napravo, ki združuje vrhunsko tehnologijo, dolgoživost in izjemno učinkovitost je predstavil direktor podjetja Kronoterm, Bogdan Kronovšek.

bogdan kronovšek etera
Bogdan Kronovšek, direktor podjetja Kronoterm je predstavil novo geotermalno toplotno črpalko Etera

Finalistke Miss Slovenije 2023 so sodelovale v pomoči organizacije dogodka in sicer na sprejemu gostov - na slavnostni dogodek so bili namreč povabljeni Kronotermovi poslovni partnerji. Goste so usmerjale tudi po različnih točkah v podjetju, kjer so si lahko ogledali delovanje nove toplotne črpalke.

sprejem gostov kronoterm
Sprejem gostov in poslovnih partnerjev

darila ob odhodu
Ob odhodu pa še presenečenje - Kronoterm darilo

Razvoj je ena izmed ključnih vrednot podjetja Kornoterm, saj nenehno stremijo k uporabi najnovehših tehnologij, trajnostnih rešitev in razvoju ogrevalnih rešitev, ki zagotavljajo najvišje udobje. To je bil tudi eden izmed razlogov, da so se odločili razviti novo, revolucionarno generacijo toplotnih črpalk. Etera omogoča uporabnikom vrhunsko udobje, energetsko učinkovitost in zmanjšuje okoljski vpliv. Naziv toplotne črpalke ni bil izbran naključno, saj simbolizira ključne lastnosti nove generacije toplotnih črpalk. Etera združuje dve pomembni besedi: ‘Eternal’, ki simbolizira večnost / dolgoživost in ‘tera’, ki pomeni zemljo kot neizmeren, najbolj topel, konstanten in zanesljiv vir toplote.

skupni spomini
Iz dogodka smo ustvarjali tudi spomine, ki si jih bomo zapomnili

V današnjem svetu, se vedno bolj zavedamo pomena trajnostnih in energetsko učinkovitih rešitev, kjer ključno vlogo igrajo ravno toplotne črpalke. Ponosni smo, da imamo v Sloveniji ravno takšno podjetje, ki hkrati stremi še k nenehnim izboljšavam in razvoju novih tehnologij.

finalistke miss slovenije 2023

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale