Sezona Miss Slovenije 2023

Piknik VIP VDC Zasavje

3 junij 2023
Piknik VIP VDC Zasavje

V petek smo se pridružili Pikniku VIP VDC Zasavje, ki so ga organizirali za uporabnike in organizacije s katerimi sodelujejo. Na pikniku je bilo pestro dogajanje. 

Varstveno delovni Center Zasavje je zavod, v katerem izvajajo različne storitve na področju socialnega in zdravstvenega varstva v Sloveniji. Vanj so vključene ranljive skupine, ki so prepogosto še vedno stigmatizirane in izključene iz družbe na različnih področjih življenja. Z namenom večje vključenosti uporabnikov v okolje, pri projektu Miss Slovenije sodelujemo z VDC Zasavje in smo aktivno vključeni v iskanje inovativnih rešitev. Skupaj pišemo srčne zgodbe in sodelujemo pri ozaveščanju družbe o vključenosti uporabnikov zavoda v družbo.

spela rezun
Dr. Špela Režun, direktorica VDC Zasavje, glavna pobudnica za vključeno, inovativno in povezano družbo za vse.

VDC Zasavje je leta 2021 s strani GZS prejel nagrado za naj inovacijski izziv 2021 za projekt VIP Zasavje - Gradimo vključujoče, inovativno in povezano Zasavje. Namen tega projekta je socialna vključenost za vse. Z inovativnimi partnerstvi tako še danes gradijo vključujoče in povezano zasavsko okolje ter tako omogočajo, da bodo ranljive skupine, predvsem invalidi, starejše ženske 65+, onkološke bolnice in mladi bolj socialno vključeni. V ta namen organizirajo številne VIP dogodke, na katere se pri projektu Miss Slovenije z veseljem odzovemo.

v vdc zasavje
Z uporabniki VDC Zasavje

V petek, 2. julija smo se tako pridružili Pikniku VIP VDC Zasavje, ki so ga organizirali za uporabnike in organizacije s katerimi sodelujejo. Na pikniku je bilo pestro dogajanje. Finalistke Miss Slovenije 2023 so za uporabnike pripravile zanimive aktivnosti - skupaj so se naučili plesne keografije in zaplesali.

aktivnosti finalistk v vdc zasavje
Finalistke Miss Slovenije 2023 so za uporabnike pripravile plesno delavnico

Pridružil se je tudi nov slovenski bend RoMA Child, ki v svojo glasbo vliva pozitivno energičnost in upanje v boljši svet. Kar verjameta in ustvarjata Roman in Martin, želita tudi širiti med ljudi. “Prisotnim/varovancem želiva približati koncertno izkušnjo, do katere običajno nimajo dostopa, in jim polepšati nekaj trenutkov življenja. V veselje nama je, da imava to priložnost. Hvala organizatorjem za povabilo”. 

roma child
 Nov slovenski bend RoMA Child

Uporabnike je razveselila tudi pevka Alya, ki jim je pričarala nepozaben koncert. Skupaj z njo, uporabniki VDC Zasavje in finalistkami Miss Slovenije 2023 smo zaplesali v VIP krogu.

vip krog z alyo
VIP krog z Alyo

Foto:Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale