Sezona Miss Slovenije 2023

Slovenski vikend z Občino Radlje ob Dravi

3 maj 2023
Slovenski vikend z Občino Radlje ob Dravi

Minuli vikend se je aktualna Miss Slovenije, Vida Milivojša, skupaj z Občino Radlje ob Dravi, udeležila Slovenskega vikenda v Biogradu na Moru.

Miss Slovenije 2022, Vida Milivojša, se je skupaj z Občino Radlje ob Dravi, ki je pobratena z Občino Biograd na Moru, udeležila Slovenskega vikenda, ki je potekal čez letošnje prvomajske praznike. Vida je bila prisotna na razstavnem prostoru Radelj ob Dravi, kjer so kuhali in predstavljali slovenske dobrote ter plesali ob spremljavi tradicionalne slovenske glasbe. Slogan letošnjega dogodka je bil “Ljubezen brez meja”.

Zvečer je potekala še uradna otvoritev Slovenskega vikenda, kjer je Vida, Miss Slovenije 2022 nagovorila prisotne v slovenskem jeziku. V nagovoru je omenila, da pozdravlja še več takšnih dogodkov, ki so namenjeni povezovanju in negovanju tistega našega, slovenskega. Med drugim se je tudi zahvalila Biogradu na Moru za sodelovanje in povabila vse, da se udeležijo finalne prireditve Miss Slovenije 2023 v Radljah ob Dravi, ki bo letos septembra.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale