Sezona Miss Slovenije 2023

Z MIK Celje na sejmu Dom

25 marec 2023
Z MIK Celje na sejmu Dom

Finalistke Miss Slovenije 2023 so v soboto skupaj s poslovnim partnerjem projekta, podjetjem MIK Celje, obiskale 61. Sejem Dom, ki je potekal na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču. Sejem Dom velja za enega največjih iz področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah. Med izdelki in storitvami, ki se predstavljajo na sejmu, je vedno več inovacij ki so plod slovenskega znanja, med drugimi tudi lokalni prezračevalni sistem Mikrovent, podjetja MIK Celje. Na razstavnem prostoru so bile prisotne aktualna Miss Slovenije Vida Milivojša, Miss Slovenskih novic, Anja Korenč in finalistke Miss Slovenije 2023.

vida milivojsa, aktualna miss slovenije na sejmu dom z mik celje
Vida Milivojša, aktualna Miss Slovenije

MIK Celje je vodilni slovenski proizvajalec in vgrajevalec stavbnega pohištva ter lokalnih prezračevalnih sistemov MIKrovent. Na svoji 30-letni poti delovanja podjetja vseskozi stremijo k izpolnjevanju poslanstva, ki je »izboljšati kakovost bivanja« v prostorih in objektih, v katerih vgrajujejo svoje stavbno pohištvo in prezračevalne sisteme. 

finalistke na sejmu dom in razstavnem prostoru mik celjefinalistke na sejmu dom in razstavnem prostoru mik celje
Finalistke Miss Slovenije 2023 na razstavnem prostoru podjetja MIK Celje

V podjetju so zavezani k odgovornemu ravnanju do družbe in okolja v katerem ustvarjajo. Svojo odgovornost projecirajo na področjih izobraževanja javnosti o kakovostnem bivanju in ustvarjanju zdravih bivalnih prostorov. V zadnjih letih so namreč prepoznali težavo v sodobni gradnji - nastanek sidroma bolnih stavb, ki je posledica vgrajevanja visokoizolativnih gradbenih materialov in stavbnega pohištva. Podjetje MIK Celje rešitev vidi v prezračevanju prostorov in preudarno izbiro stavbnega pohištva.

sejem dom mik celje miss slovenije 2023
Na razstavnem prostoru smo si lahko ogledali stavbno pohištvo in prezračevalne sisteme Mikrovent

Na sejmu smo tako lahko ogledali tudi MIKrovent, inovativen lokalni prezračevalni sistem z visoko stopnjo rekuperacije, ki je rezultat slovenskega znanja in lastnega razvoja podjetja. MIKrovent deluje na princip, da v bivalni prostor neprestano dovaja svež zrak s 100-odstotno izmenjavo zraka pri zaprtih oknih in poskrbi za do 95-odstotno ohranjanje toplote od prezračevanja bivalnega prostora. Kljub zračenju v hladnejših dneh prostor ne ohlaja, medtem ko se poleti ne segreva. To uporabniku omogoča višje energijske prihranke pri ogrevanju oziroma hlajenju prostora.

mikrovent miss slovenije
Prezračevalna naprava Mikrovent je plod slovenskega znanja in razvoja

Finalistke so na na sejmu Dom ozaveščale o dihanju svežega in čistega zraka, obiskovalci pa so lahko sodelovali v nagradni igri in se tako potegovali za vstopnice na finalno prireditev Miss Slovenije 2023, ki bo septembrav Radljah ob Dravi. Nagradno vprašanje se je glasilo: “Koliko let letos praznuje podjetje MIK Celje?” - bi nanj znali odgovoriti tudi vi?

finalistke miss slovenije 2023 nagradno vprašanjefinalistke miss slovenije nagradno vprašanje
Če ste nas obiskali ste lahko sodelovali v nagradni igri in si priborili vstopnice za finalno prireditev Miss Slovenije 2023, ki bo v Radljah ob Dravi

Foto: arhiv Miss Slovenije

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale