Sezona Miss Slovenije 2023

Udobje s privdihom nostalgije - Naturasort

9 marec 2023
Udobje s privdihom nostalgije - Naturasort

Le korak stran iz mestnega vrveža, med goricami, stoji pet počitniških hišk. Obdane z gozdom, ribnikom in travnikom čakajo, da vas prevzamejo.

Naturasort je počitniško rekreativni center z več kot 30-letno družinsko tradicijo. Njihov osnovni namen je nuditi več kot le prenošišče in gostom zagotoviti aktivni oddih ob pestrem izboru športnih aktivnosti. Od tenisa, squasha, namiznega tenisa, igrišča za nogomet, košarko in odbojko ter finske savne. Nahajajo se na privlačni lokaciji, le skok iz Maribora, kjer se njihove počitniške hiše zlivajo z okoliškim travnikom, vinogradi in ribnikom. Poleg čudovitih hišk nudijo tudi 9 postajališč za avtodome z električnim priključkom in vso potrebno oskrbo.

Rekreativni center Naturasort, med pripravami na polfinalno prireditev Miss Slovenije 2023, gosti našo ekipo v svojih počitniških hišicah v Pesnici pri Mariboru. Luksuzne nastanitve navdušujejo z moderno arhitekturo, ki se s svojo sonaravno zunanjostjo z lesom, zelenimi strehami in stenami v največji možni meri zlivajo z okoliško naravo. 

Ob iskanju nastanitve na Štajerskem in v okolici Mariboru so počitniške hišice na travniku med vinogradom in ribnikom pravi naslov. Ljubitelji naravnega kmečkega okolja, ki iščete aktivni oddih, stran od mestnega vrveža, toplo vabljeni!

Foto: Naturasort

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale