Z jesenskimi dobrotami na uredništvo Slovenskih novic

30 september 2022
Z jesenskimi dobrotami na uredništvo Slovenskih novic

Nosilke nazivov Miss Slovenije so obiskale uredništvo Slovenskih novic, zaposlene pa so presenetile z domačimi, jesenskimi dobrotami.

Dobitnice nazivov Miss Slovenije; Vida Milivojša, Miss Slovenije 2022, Maja Čolić, Miss Slovenije 2020/21, Talita Sofija Komelj, 2. spremljevalka Miss Slovenije, Anja Korenč, Miss Slovenskih novic, Teja Tripković, Miss fotogeničnosti in Pia Dolar, finalistka Miss Slovenije 2020/21, so obiskale uredništvo Slovenskih novic v Ljubljani. S sabo so prinesle jesenske dobrote, ki so jih pripravile same.

Vida je pripravila bučno juho in naredila sok iz jabolk, Maja je spekla jabolčno pito, Talita Sofija je zaposlene v uredništvu obdarila z bučnim kruhom, ki je vseboval kandirano pomarančo in koščke čokolade, Anja je pripravila jesenske slaščice, Teja je prinesla košaro dolenjskih dobrot, Pia pa je spekla korenčkov kolač.

Slovenske novice in projekt Miss Slovenije povezuje prizadevanje za slovensko, za tradicijo, in tudi dobrodelnost. Podpora slovenskega je namreč rdeča nit vseh dejavnosti, v katera so vpete kandidatke Miss Slovenije. Prihodnjo sezono se bo preko projekta zvrstilo najmanj 30 dogodkov, ki bodo usmerjeni v medgeneracijsko povezovanje, ohranjanje kulturne in naravne dediščine, šport in podjetništvo - Slovenske novice, zvest medijski partner projekta pa bo poskrbel, da bo naše zgodbe brala celotna Slovenija. 

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x