Pri strateškem in tehnološkem partnerju projekta

28 september 2022
Pri strateškem in tehnološkem partnerju projekta

Vida Milivojša, Miss Slovenije 2022 in Maja Čolić Miss Slovenije 2020/21 sta obiskale strateškega in tehnološkega partnerja projekta, Skupino stroka.si.

»Že peto leto zapored v Skupini stroka.si strateško, tehnično in razvojno soustvarjamo projekt MISS Slovenije za MISS World. K sodelovanju pri projektu smo pristopili, ker verjamemo, da skozi pomembne slovenske zgodbe, ki vzpodbujajo in gradijo slovensko podobo, lahko uspešna podjetja nadgrajujemo svojo lokalno in tudi globalno prisotnost ter se med seboj uspešno povezujemo. Kot tehnološki partner pomagamo graditi strategijo projekta na digitalnih omrežjih in skrbimo, da lahko posamezne dogodke spremlja tudi globalno občinstvo, in sicer z živim prenosom iz prizorišč dogodkov (live stream) preko sodobnih socialnih kanalov Facebook in Youtube.«
- Sandi Markon, direktor in lastnik Skupine stroka.si

S Skupino stroka.si bomo tudi v prihodnji sezoni soustvarjali zanimive, inovativne in podjetniške zgodbe, ki bodo kandidatkam za Miss Slovenije prinesle dodano vrednost pri njihovemu kariernemu, kot tudi osebnostnemu razvoju.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x