Finale Miss Slovenije 2022 v Braslovčah [FOTO kandidatk]

29 avgust 2022
Finale Miss Slovenije 2022 v Braslovčah [FOTO kandidatk]

Finalna prireditev Miss Slovenije 2022 bo 4. septembra v Braslovčah. Spremljajte nas v živo na uradnem Youtube kanalu Miss Slovenije ob 20. uri.

Braslovče so eno najstarejših naselij v Spodnji Savinjski dolini, kot tudi na Slovenskem in so letošnje prizorišče finalne prireditve Miss Slovenije. Mesto sestavlja slikovit trg pod Dobroveljsko planoto, obkrožen s hmeljišči, gozdovi, jezeri in gradom Žovnek, ki je tudi prvotno domovanje Celjskih knezov. Občina Braslovče po nastanku sodi med mlajše občine v slovenskem prostoru v njej pa po zadnjih podatkih živi približno 5.500 prebivalcev. 

Obiščite občino Braslovče in spoznajte braslovško podeželje, kjer lahko občudujete neokrnjeno naravo z dih jemajočimi razgledi, pohodnimi in drugimi potmi, se sprostite v prijetnem naravnem ambientu treh jezer ali doživite bogato kulturno dediščino in spoznate enega najpomembnejših kulturnih spomenikov v Sloveniji – Grad Žovnek. Obiščite pestro dogajanje v kraju in začutite utrip. Utrip domačnosti.

Občina Braslovče ponuja številne aktivnosti:

  • kolesarjenje
  • pohodništvo
  • jadralno padalstvo
  • ribištvo
  • vodne aktivnosti
  • in še mnogo več

Slogan finalne prireditve Miss Slovenije 2022, ki bo letos v Braslovčah je »Podjetništvo na podeželju«, ki sporoča, da smo lahko uspešni tudi na ruralnem območju.

Finale Miss Slovenije 2022

Zgodbo finalne prireditve gradimo s poslovnimi partnerji projekta:

Poleg naziva Miss Slovenije, bomo na finalni prireditvi podelili še sledeče nazive: 1. spremljevalka Miss Slovenije, 2. spremljevalka Miss Slovenije, Miss osebnosti, Miss fotogeničnosti, Miss simpatičnosti, Ambasadorka More Than Beauty in Miss Slovenskih novic. Za slednjo lahko do vključno 1. septembra glasujete z glasovnico, ki objavljeno v tiskani izdaji Slovenskih novice ali preko spletne strani.

Za naziv Miss Slovenije se bo potegovalo 16 kandidatk. 

Larisa BrumecUrša TronteljTalita Sofija KomeljAna Oder
Larisa Brumec, Urša Trontelj, Talita Sofija Komelj in Ana Oder

Blažka Hojak ŠalamunAnja KorenčAna MalavašičJulija Poljanec
Blažka Hojak Šalamun, Anja Korenč, Ana Malavašič in Julija Poljanec

Teja TripkovićLana ŠanteljHana KlautKlara Šmigoc
Teja Tripković, Lana Šantelj, Hana Klaut in Klara Šmigoc

Kristina MihelčičVida MilivojšaUrška KoštrunAnastazija Marić
Kristina Mihelčič, Vida Milivojša, Urška Koštrun, Anastazija Marić

Finalno prireditev si bo mogoče ogledati preko prenosa v živo s pričetkom ob 20. uri na uradnem YouTube kanalu Miss Slovenije.

Foto: Dejan Nikolič
Frizura: Salon SPA SPACE, Zoran Pasarič
Styling: Tanja Basle
Lokacija: Grad Žovnek, Občina Braslovče

Name:
Email:
Subject:
Message:
x