Podjetje Dewesoft je izmerilo najvišji skok nad Ljubljanico

4 julij 2022
Podjetje Dewesoft je izmerilo najvišji skok nad Ljubljanico

S podjetjem Dewesoft smo se minuli vikend udeležile akrobatskega dogodka v centru Ljubljane - Odbito na Ljubljanci.

Slovensko podjetje Dewesoft, ki se ukvarja z izdelavo merilnih inštrumentov in ponuja rešitve na področju merilne tehnologije je bil letošnji partner dogodka Odbito na Ljubljanici, ki je potekal v petek in soboto. 1. in 2. julija. 

Na Ljubljanici so organizatorji dogodka postavili največji trampolin na svetu, trampolinski most in še veliko drugih aktivnosti. Odbito na Ljubljanici je inovativna športno-zabavna prireditev, ki je letos na Novem trgu potekala že drugo leto zapored. Nad vodno gladino je bila postavljena aluminijasta konstrukcija - največji trampolin na svetu, ki je meril 13 x 13 metrov, zraven njega pa je bil postavljen trampolinski most, čez katerega smo obiskovalci lahko ‘preskočili’ Ljubljanico.

Na samem dogodku so potekala mednarodna tekmovanja, med drugimi tudi tekmovanje v najvišjem skoku, katerega so izmerili v podjetju Dewesoft. V soboto zvečer je padel rekord - neverjetnih 13 metrov skoka v višino. 

Dogajanje ob trampolinih pa je oba dni spremljalo tudi pestro dogajanje v fan coni, kjer se je obiskovalcem predstavilo podjetje Dewesoft, poslovni partner projekta Miss Slovenije. Merjenje so predstavili na zabaven način, aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić pa je skupaj s finalistkami ter Dewesoft ekipo obiskovalce vabila na promocijski prostor, kjer so lahko izmerili maksimalno silo vlečenja vrvi. Najmočnejše obiskovalce stojnice smo tudi nagradili!

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x