Na Automotive Testing Expo-u v Stuttgartu z Dewesoftom

26 junij 2022
Na Automotive Testing Expo-u v Stuttgartu z Dewesoftom

Pri projektu Miss Slovenije smo se s podjetjem Dewesoft udeležili enega največjih sejmov na področju avtomobilske industrije v Evropi - Automotive Testing Expo.

Automotive Testing Expo Europe, ki se odvija vsako leto v nemškem mestu Stuttgart je eden izmed največjih sejmov na področju avtomobilske industrije. Sejem ponuja pridobivanje informacij in rešitev vodilnih svetovnih proizvajalcev avtomobilov in z avtomobilsko industrijo povezanih produktov ter mreženje z najbolšimi tehniki, inženirji in tehnoloških strokovnjakov na tem področju. Sejem se je odvijal od 21. do 23. junija 2022, kjer se je predstavilo več kot 400 razstavjalcev, med drugimi tudi poslovni partner projekta Miss Slovenije, podjetje Dewesoft

Sejem je obiskala tudi aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić, druga spremljevalka, Neža Simčič in finalistke projekta; Vida Milivojša, Kaja Koršič, Talita Sofija Komelj, Urša Trontelj in Teja Tripković. Dekleta so sodelovale pri organizaciji in promociji Dewesoftovega promocijskega prostora. Posebnost letošnjega sejma je bila, da smo skupaj obeležili 10. obletnico Dewesoftovega hčerinskega podjetja v Nemčiji, prvič smo javno predstavili podjetje Blueberry, poleg tega pa smo praznovali tudi odprtje nove Dewesoftove poslovalnice na Češkem. Ob pestrem dogajanju na sejmu smo uspešno zaključili teden z nepozabnimi spomini in dobrimi vtisi. 

Uniforme, ki so jih dekleta nosile v času sejma je oblikovalo podjetje More Than Beauty, zašili pa so jih v lastnem programu Varstveno delovnem centru Zasavje.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x