Goni Pony z Dewesoftom

7 junij 2022
Goni Pony z Dewesoftom

S podjetjem Dewesoft smo se prdružile retro dogodku Goni Pony, vse udeležence pa smo povabile, da se z nami pomerijo v vlečenju vrvi.

Slovensko in mednarodno podjetje Dewesoft, ki izdeluje instrumente za zajem podatkov, testiranje in merjenje je poslovni partner projekta Miss Slovenije. Njihove naprave in programska oprema se uporablja v najnaprednejših laboratorijih po vsem svetu, na sedežu v Trbovljah pa zaposluje najbolje inženirje, ki razvijajo inovativne produkte, ki pripomorejo k razvoju izdelkov, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju. 

Podjetje Dewesoft je tudi uradni pokrovitelj dogodka Red Bull Goni Pony 2022, nekateri izmed njihovih zaposlenih pa so se z retro Pony kolesi pognali na vrh Vršiča. V dolini, v Kranjski gori, se je podjetje predstavilo na promocijskem prostoru, kjer so bile prisotne aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić, Miss fotogeničnosti, Vladlena Salyayeva in finalistke Miss Slovenije 2022. Obiskovalci so se lahko fotografirali s Dewesoftovo termografsko kamero, ki je merila temperaturo telesa, prav tako pa so se lahko preizkusili v vlečenju posebne vrvi. Na vrvi so bili namreč nameščeni senzorji za merjenje sile in Dewesoftova robustna merilna naprava KRYPTON, s katero smo merili vlečno silo. Iskali smo namreč najmočnejšega tekmovalca, ki je vrv potegnil z največjo silo, kot tudi najmočnejšo ekipo, ki je lahko štela največ tri tekmovalce. Tekmovalci so v vlečenju vrvi lahko izzvali tudi naša dekleta. Uganete kdo je bil močnejši?

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x