Podpiramo slovenske glasbenike!

11 april 2022
Podpiramo slovenske glasbenike!

Pod sloganom projekta smo podprli slovenskega glasbenika Dejana Dogaja in z njim posneli videospot za novo pesem Manekenka.

V mesecu marcu je projekt Miss Slovenije pod sloganom “Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo” sodeloval pri ustvarjanju videospota za novo pesem »Manekenka« našega slovenskega glasbenika Dejana Krajnca. Na snemanju so sodelovale letošnje finalistke, Miss osebnosti Klavdija Kastelic ter aktualna Miss Slovenije Maja Čolić.

Projekt Miss Slovenije je skupaj z Dejan Dogaja bandom, katerega poleg Dejana sestavljajo še Rudi Doles in Andraž Prelec na kitari, Anže Počkar na tolkalih in Tilen Tomšič na klaviaturi, združil moči in skupaj smo ustvarili izdelek, na katerega smo res ponosni. "Slovenke so najlepše ženske na svetu in prav zato sem se spomnil na dekleta iz projekta Miss Slovenije - so preprosto čudovite, hkrati pa so ambasadorke naše države in navajene nastopanja pred kamero, kar je moč opaziti tudi v videospotu,” pove Dejan.

Za promocijo nove skladbe smo skupaj gostovali na RTV-ju v oddajah V petek zvečer in Nedeljsko popoldne, ter na Planet TV v oddaji Pri črnem Petru. Aktualna Miss Slovenije Maja Čolić se je Dejanu pridružila tudi na radijskih gostovanjih, in sicer sta skupaj obiskala radio Štajerski Val in Fantasy Celje.  

Pri projektu Miss Slovenije delujemo pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo, zato smo v tej zgodbi z veseljem podprli tudi Dejana in s tem slovensko glasbo. Tudi sama pesem Manekenka poudarja nas ženske, govori o naši edinstvenosti in lepoti, ki naj izhaja iz notranjosti, kar pri projektu radi poudarimo. Sodelovanje z Dejanom in ekipo je zaradi skupnih vrednot potekalo v sproščenem in prijateljskem duhu, a vendar z veliko mero profesionalnosti, kar je pripomoglo k temu, da smo s končnim produktom vsi več kot zadovoljni. Videospot je dostopen na YouTube kanalu Dejan Dogaja.

V videospotu so poleg aktualne Miss Slovenije in Miss osebnosti nastopile finalistke Miss Slovenije 2022: Talita Sofija Komelj, Larisa Brumec, Kaja Koršič, Urša Trontelj, Hana Klaut, Blažka Hojak Šalamun, Lana Šantelj, Ana Malavašič, Anastazija Marić, Vida Milivojša, Urška Koštrun, Klara Šmigoc in Anja Korenč.

Foto: arhiv Miss Slovenije, Rok Deželak, 24K, sw33tpic

Name:
Email:
Subject:
Message:
x