Slovenski večer v Dewesoftu

26 januar 2022
Slovenski večer v Dewesoftu

Nosilke nazivov Miss Slovenije so kuhale tradicionalne slovenske jedi za zaposlene in globalne partnerje podjetja Dewesoft.

Nosilke nazivov Miss Slovenije, so pod sloganom projekta “Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo” tokrat obiskal svetovno uspešno, zasavsko podjetje Dewesoft. Tega so v sklopu začetka novega poslovnega leta obiskali zaposleni in partnerji, ki prihajajo iz vsega sveta, dobitnice nazivov pa so jim po končanem uradnem delu v kuhinji podjetja pripravile tudi presenečenje.

Nosilke nazivov so za obiskovalce tako pripravile tradicionalne slovenske jedi; narezek z domačimi salamami in bovškim sirom, skuhale so domačo bučno juho, spekle pečenice in zraven postregle še kislo zelje z zabeljenim krompirjem. Za sladico je poskrbela Miss Slovenije 2018, Lara Kalanj, ki je pripravila — iz njenega kraja tradicionalne — kobariške štruklje. Poleg vseh dobrot pa je Klavdija Čakš, Ambasadorka More Than Beauty, zaposlene postregla tudi z domačim, slovenskim pivom pivnice Lipnik iz Šmarja pri Jelšah. Pri pripravi tradicionalnega kulinaričnega večera so poleg omenjenih dobitnic nazivov pomagale tudi Maja Čolić, aktualna Miss Slovenije, Neža Simčič, 1. spremljevalka Miss Slovenije in Klavdija Kastelic, Miss osebnosti. Dekleta so poskrbela za čudovit in slovensko obarvan sprejem.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x