Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Tradicionalni piknik Miss Slovenije v Rimskih termah

14 september 2020
Tradicionalni piknik Miss Slovenije v Rimskih termah

Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo je zgodba, s katero projekt Miss Slovenije vsako leto povezuje uspešna slovenske podjetnike, športnike, umetnike, glasbenike in jih skozi unikatna sodelovanja spodbuja k povezovanju in medsebojni pomoči.

V sodelovanju s poslovnimi partnerji skozi leto ustvarja inovativne zgodbe, skozi katere kandidatkam nudi možnosti in priložnosti za razvoj na najrazličnejših področjih – tako na karierni kot tudi na osebnostni ravni. Tako projekt, kandidatke in poslovni partnerji vsi sledijo enakim vrednotam in stremijo k istem cilju – ustvariti nekaj uspešnega, vsebinskega, kvalitetnega in dolgoročnega. Prav to je tudi tisto, kar na koncu ustvari več kot le zanimivo marketinško zgodbo. Skozi sodelovanje pri projektu, ustvarjanju unikatnih zgodb, se namreč ustvarjajo tudi močne vezi in prijateljstva. 

To se vsekakor dobro začuti tudi na tradicionalnem pikniku projekta Miss Slovenije, ki se ga v Business & Spa Resort-u Rimske terme vsako leto udeležijo vsi poslovni partnerji projekta. Pretekli petek, 28. avgusta, so se tako tudi letošnje finalistke projekta Miss Slovenije preizkusile v vlogi gostiteljic in se poslovnim partnerjem predstavile skozi izdelavo sladic. Sladice pa niso bile običajne – vsaka je namreč za seboj skrivala svojo zgodbo. Ker pri projektu Miss Slovenije podpiramo lokalno, so finalistke s sladico poskusile preplesti svojo osebnost in hkrati značilnosti kraja od koder prihajajo.

Vseh 17 sladic je preizkusila tudi komisija, ki so jo sestavljali direktor Rimskih term in gostitelj piknika, g. Valery Arakelov, direktorica Tosame, ga. Mojca Šimnic Šolinc, in zastopnica vrhunske slovenske negovalne kozmetike Essentiq, ga. Martina Drašler, in na koncu izbrala tri najokusnejše in vsebinsko najbolj zanimive sladice ter jih nagradila z darilnimi paketi generalnega pokrovitelja dogodka Rimske terme in podjetja Tosama.

Tretje mesto je osvojila Anela Bećiragić z jabolčno pito, drugo mesto so si prislužili polnozrnati štruklji s pehtranom in proseno kašo finalistke Neže Simčič, prvo mesto pa si je po mnenju komisije tokrat prislužila Lina Jenšac, ki je pripravila štajersko kupo.

Na pikniku so s kozarcem vrhunskega slovenskega vina Ščurek nazdravili tudi na »podaljšano sezono« in z njo nove prihajajoče aktivnosti projekta Miss Slovenije 2020, saj se bo letošnja finalna prireditev odvila nekoliko kasneje kot običajno. Katera bo osvojila naziv Miss Slovenije 2020 bomo namreč izvedeli na finalu v Hrastniku, ki bo tokrat potekal v začetku marca.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x