Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Projekt Miss Slovenije sodeloval pri akciji Maske za vse!

18 april 2020
Projekt Miss Slovenije sodeloval pri akciji Maske za vse!

Karantena nam je nekoliko otežila delo, vsekakor pa nas ni zaustavila. Pri projektu Miss Slovenije smo poiskali rešitve in nove načine, s katerimi smo kljub karanteni, seveda ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, ostali aktivni. 

Nobena stvar ali situacija v življenju ne prinese samo dobro ali samo slabo. Tako je kljub težki situaciji, v kateri se trenutno nahajamo, lepo videti, da je epidemija prebudila in oživila tudi ogromno emocij in vrednot, ki so v hitrem tempu vsakdana vse bolj bledele.

V takih trenutkih se pokažejo naše resnične vrednote in osebnost in lahko rečemo, da smo Slovenci tokrat zopet dokazali, da smo lahko enotni, se med seboj podpiramo in skrbimo drug za drugega. K temu so spodbujali tudi poslovni partner projekta Miss Slovenije in nosilec akcije, projekt More Than Beauty ter podjetji Dewesoft in Katapult, ki so v tem kriznem času stopili skupaj in z akcijo »Maske za vse« pokazali, da je s skupnimi močmi, povezovanjem in sodelovanjem mogoče zares veliko narediti. Ob hitrem širjenju epidemije namreč niso želeli stati križemrok, pač pa so po najboljših močeh hoteli poskušali pripomoči k preprečevanju širjenja koronavirusa. Pred tedni so tako pričeli z akcijo, v kateri ljudem podarjajo pakete z materialom za izdelavo obraznih pokrival.

V preteklih tednih so pri akciji aktivno sodelovale tudi Miss Slovenije 2017 in vodja projekta Miss Slovenije Maja Zupan, Miss Slovenije 2018 Lara Kalanj in lanske dobitnice nazivov, 2. spremljevalka Miss Slovenije 2019 Leja Plut, Miss Slovenskih novic Leja Kovač in Ambasadorka More Than Beauty Špela Šolaja. S skupnimi močmi jim je uspelo doseči zastavljen cilj in tako ljudem donirali za 250.000 pralnih mask materiala.

 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x