Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Obisk Bele krajine z agencijo Bravina

13 avgust 2019
Obisk Bele krajine z agencijo Bravina

Projekt Miss Slovenije izstopa iz vseh zastavljenih družbenih pravil in okvirjev in predvsem ne deluje več kot klasično lepotno tekmovanje. S svojo skrbno zasnovano vsebino pluje proti toku stereotipov današnje družbe in ubira svojo pot.


Z uradnim sloganom “Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo!” projekt Miss Slovenije vse prebivalce naše države nagovarja k enotnosti, hkrati pa jih s predstavljanjem slovenskih podjetij, turizma, umetnikov, športnikov ter naše naravne in kulturne dediščine, spodbuja k povezovanju in podpiranju domačega, lokalnega ...

Lastnica licence Jelka Verk in vodja projekta, nekdanja miss, Maja Zupan, se tako s kandidatkami selita v različne regije, kjer se kandidatke spoznavajo z domačo kulturo in zgodovino.

V polnem teku so tudi že priprave na finalno prireditev Miss Slovenije, ki se letos seli v zgodovinsko in kulturno zelo bogato slovensko mesto Črnomelj, ki so ga ob izbruhu 2. svetovne vojne okupirali Italijani in ga držali vse do kapitulacije. Tedaj je postalo središče osvobojenega ozemlja, središče svobodne Slovenije, v katerem so bili postavljeni temelji slovenske države. V njem je 19. februarja 1944 potekalo prvo zasedanje Slovenskega narodnoosvobodilnega sveta, dan pozneje pa je izvedlo svojo prvo predstavo Slovensko narodno gledališče.

Belo krajino so že obiskale tudi finalistke Miss Slovenije 2019, kjer so imele prve aktivnosti, ki jih je zanje v sodelovanju s projektom Miss Slovenije organizirala agencija Bravina.

Ena izmed značilnosti Bele krajine je belokranjska pramenka, slovenska avtohtona pasma ovac, zato so se na prvem obisku z njo tudi pobližje spoznale. Preizkusile so se v novem turističnem produktu, igri Ovac in iger, ki udeležencem nudi spoznavanje naravne in kulturne dediščine Bele krajine. Dogajanje se je nadaljevalo na večernem dogodku, kjer so jim predstavili kulturne in folklorne značilnosti njihove pokrajine, učile pa so se tudi ljudskih belokranjskih plesov. Naslednji dan so preživele ob izviru reke Krupe, kjer so za njih pripravili še degustacijo vrhunskih slovenskih penečih vin Simonič.

Agencija Bravina pa v avgustu za kandidatke pripravlja še kar nekaj zanimivih aktivnosti, ki se bodo vsebinsko navezovale tudi na finalno prireditev, ki bo letos 28. septembra v Črnomlju.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x