Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Na obisku podjetja Essentiq

Kandidatke Miss Slovenije na izobraževanju pri slovenskem podjetju

19 marec 2019
Na obisku podjetja Essentiq

Martina Drašler je v imenu podjetja, ki je zastopnik za Slovenijo in sicer za organsko kozmetiko Essentiq pripravila vse, kar potrebujejo. Kandidatke pa je pri izobraževanju pospremila tudi aktualna Miss Slovenije Lara Klanj.

»Gonilna sila Essentiqa, slovenske blagovne znamke naravne organske kozmetike, ki je zelo uspešna v tujini, so trije poslovni partnerji, ki jih druži strast do narave in ohranjanja tradicije, modrosti in znanja naših prednikov. Essentiq je dokaz, da tudi Slovenci znamo delati dobre kozmetične proizvode na najvišjem nivoju in čas je, da njihovo kvaliteto spoznamo tudi doma,« je povedala Lara.

Essentiq je zelo nežna, a hkrati učinkovita kozmetika. Zasnovana je na osnovi popolnoma naravnih sestavin in ne vsebuje nobenih škodljivih umetnih dodatkov, zato je odlično negovalno sredstvo, ki prepriča s svojo kakovostjo. V izdelke vključujejo le sestavine naravnega in ekološkega izvora, ki dokazano dobrodejno delujejo na kožo in lasišče. Izdelki ne vsebujejo sestavin, pridobljenih iz živali, razen sestavin, ki jih živali same proizvedejo, ko sta na primer med in mleko. Izdelki ne vsebujejo naftnih derivatov in drugih sestavin, ki so okolju škodljive oziroma so škodljivi njihovi stranski produkti. Izdelki so pakirani v embalaži, ki se lahko reciklira.
Več o izdelkih lahko najdete na: ESSENTIQ.


Foto: Studio Solis / Grega Eržen

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x