Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Druženje s skupino GoLegoGo iz Radelj na Koroškem

19 april 2017
Druženje s skupino GoLegoGo iz Radelj na Koroškem

Miss Slovenije Maja Taradi nadaljuje s svojim poslanstvom, ki ga je vzela precej resno in se kot Miss zavzema za številne dobrodelne projekte, kjer so v ospredju otroci in družine. »Projekt Miss Slovenije daje veliko pomena predvsem vsebini in povezovanju. Zato smo se tudi pred kratkim odzvali akciji skupine Stroka.si in obiskali Radlje ob Dravi. Stroka je tehnološko napredno in inovativno podjetje, ki verjame v potencial mladih iz lokalnega, koroškega okolja. S tehnologijo, prostorom in finančnimi sredstvi pomaga organizacijam razvijati priložnost v Koroški regiji,« pove Maja. Na njihovo povabilo se je Miss Slovenije tako odzvala in obiskala otroke učencev OŠ Radlje ob Dravi, ki delujejo pod imenom GoLegoGo. »Zanimivo je, da so se našli otroci, ki svoj potencial razvijajo na področju robotike. Skupna nam je tako predstavila svoje dosedanje tehnološke in tekmovalne izkušnje in dijaki so dobili možnost za dodaten trening in predstavitev svoje zgodbe pred odhodom v Ameriko, kjer se bodo predstavili na svetovnem prvenstvu v robotiki. Obšolske dejavnosti, kot so ure robotike dajejo učencem možnost in priložnost, da v svojem klasičnem šolskem okolju doživijo še veliko več, kot samo šolske knjige in pridobijo izkušnje, ki jim bodo ponudile dodatne možnosti in priložnosti v življenju,« nam je še zaupala Maja.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x