Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Svetovni izbor na Kitajskem

Lara o svojih občutkih po vrnitvi

27 december 2018
Svetovni izbor na Kitajskem

LARINI VTISI O SVETOVNEM IZBORU
“Zelo mi je všec, kako smo se dekleta med seboj povezala. Še posebej v naši modri ekipi. Ko smo bile vse skupaj, se je čutilo nekoliko rivalstva, saj si je vsaka želela izboriti najboljše mesto,” pove Lara o izboru, ki je še posebej uživala v plesnih vajah. “Nikoli nisem verjela, da bom kdaj plesala, sedaj pa ples naravnost obožujem. Ples smo dekleta predstavile na začetku finala, po njem pa je sledil izhod v tradicionalnih oblekah. Veliko deklet je imelo številne izkušnje na podorčju mode in lepote. Zaupale pa so mi tudi, da v njihovih deželah izbori za Miss World izgledajo precej drugače kot pri nas. Same recimo morajo poskrbeti za vse stroške, letalske karte in oblačila. Ne dobijo izobraževanj kot smo jih deležne me, ne izvedo nič novega o svoji državi... Vedno bolj začenjam ceniti, kar imamo pri nas (čeprav sem se tega že prej zavedala), saj vidim razlike z drugimi državami.”

Name:
Email:
Subject:
Message:
x