Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Finale Miss Slovenije 2018

Izbrana nova Miss Slovenije

2 oktober 2018
Finale Miss Slovenije 2018

Projekt Miss Slovenije zadnja tri leta znova dokazuje, da se vrača na raven kvalitetnega in pomembnega dogajanja, saj novo okronana Miss Slovenije povezuje številne segmente od področja podjetništva, turizma, kulture, glasbe in lepote. Vse to smo imeli priložnosti videti in spoznati na zadnjem finalnem izboru, kjer je novo letno prejela Lara Kalanj. V delavskem domu Trbovlje, kjer je letos potekal izbor, so s projektom želeli izpostaviti Zasavsko regijo, katere predstavnica je postala prav nova Miss Slovenije.

Finalistke so letos v okviru projekta Miss Slovenije imele številne aktivnosti. Obiskale so Rimske terme, ki so gostile finalistke v času priprav na finalno prireditev. Skupina Stroka.si je finalistke spremljala v času njihovih aktivnosti, pohoda na Veliko Planino in Triglav.

Laskav naziv in krona, ki jo je obilkovala Marjeta Hribar in se ponaša z zasavskim premogom, sta iz rok Maje Zupan odšla 17.letni Lari Kalanj, ki je prejela tudi številne nagrade poslovnih partnerjev in celoletno štipendijo podjetja Dewesoft. Lara je postala tudi obraz Tosame z blagovno znamko Jasmin sport.

Žirijo so sestavljali:
Dirketor Delavskega doma Trbovlje Zoran Poznič, Mojca Šimnic Šolinc, Jure Knez iz Dewesofta, Maja Zupan, Miss Slovenije 2017, David Miško, director trženja skupine Stroka.si.

Finalistke so se predstavile v treh izhodih.
1. Izhod: obutev Alpina in modni dodatki oblikovalke Marjete Hribar.
2. Izhod: kopalke Nancy Beachwear in sandal Alpina
3. Večerne obleke Poročni kotiček in sandal Alpina. Dekleta so pod vodstvom mag. Zorana Pozniča iz odpadnih materialov podjetja Dewesoft ustvarila futuristične šopke.

Za dekleta je poskrbela ekipa Zorana Pasariča -  Hairspace iz Celja.  

Za glasbeno popestritev finala so poskrbeli nastopajoči: Gaja Prestor, Sašo Gačnik – Svarogov, Glasbena skupina Šlajn in Crazy neighbours.

Naziv so prejele:
Miss Slovenije 2018 Lara Kalanj
1.spremljevalka Miss Slovenije Mojca Kranjec
2.spremljevalka Miss Slovenije Marija Seničar
Miss Nove Hana Čolič
Miss Slovenskih novic Nika Benotič
Miss osebnosti Corrina Mijatovič

Foto: Studio Solis/ Grega Eržen

Name:
Email:
Subject:
Message:
x