Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Obiskale priznano oblikovalko Nancy Aljančič

Oblikovanje kopalk za finalni izbor Miss Slovenije 2018

29 avgust 2018
Obiskale priznano oblikovalko Nancy Aljančič

»Projekt Miss Slovenije daje veliko prednost domačim ustvarjalcem in sem zagotovo spada tudi podjetje Nancy Aljančič, ki izdeluje kopalke znamke Nancy beachwear že od leta 1991,« je povedala lastnica licence Miss Slovenije Jelka Verk.

V podjetju Nancy je etičnost poslovanja zelo pomembna, zato kopalke že od samih začetkov z ljubeznijo izdelujejo v Sloveniji. Uporabljajo le blago in okraske, ki so izdelani v Evropski uniji in se ponašajo s certifikati Oeko-Tex Standard 100, ki zagotavljajo, da ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. Pomembno jim je namreč, da šivilje in krojilke v podjetju delajo v zdravju prijaznih delovnih razmerah, kupci pa dobijo izdelke, ki so prijazni do njihovega zdravja. Za finale projekta Miss Slovenije bodo tudi letos oblikovane prav posebne kopalke, ki bodo še posebej izpostavile unikatno edinstvenost dela kreatorke.

Foto: Grega Eržen / Studio Solis

Name:
Email:
Subject:
Message:
x