Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Miss Primorske 2017

22 maj 2017
Miss Primorske 2017

Po izboru Miss Štajerske, Miss Gorenjske in Miss Ljubljane se je odvijal nov regijski izbor na katerem se je okronala Miss Primorske.


19.maja so se v Marini Portorož predstavila dekleta, ki se potegujejo za laskav naziv v okviru projekta Miss Slovenije.
MISS PRIMORSKE ZA MISS SLOVENIJE 2017 je postala ARIANA HODŽIĆ iz Kopra
1. spremljevalka Helena Koruza 
2. spremljevalka Katarina Rondič
Miss Fotogeničnosti Sergeja Kržan
Po izboru organizatorja in ekipe projekta se je ravno tako naprej  uvrstila Nina Dolić

Nastopajoči na dogodku Miss Primorske:
Slavko Ivančič in Žiga Rustja ter band pod taktirko Saša Gačnika, ki je skozi celotno prireditev preigraval izključno slovensko glasbo.

Dekleta so prejala darila porkoviteljev Marine Portorož, podjetja Tosama in kozmetike Paese.

ŽIRIJA:
Maja Taradi - aktualna Miss Slovenije
Sebastjan Selan - direktor Marine Portorož
Mojca Simic Šolinc - direktorica podjetja Tosama
David Miško - direktor marketinga v podjetju Stroka.si - tehnološko strateški partner projekta
Mihaela Margan Kocbek – direktorica podjetja Glammodels

Polfinale Miss Slovenije bo 9. junija v IZC KORONA v Kranjski Gori.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x